Η Samsung κάνει μια νέα έκδοση του Galaxy S20 FE 4G, επίσημα

Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy S20 FE (ή Fan Edition) ως έκδοση της εμβληματικής της σειράς smartphone 2020 που κατέστη πιο προσιτή λόγω ορισμένων συμβιβασμών, όπως το “glasstic” πίσω πλαίσιο. Κυκλοφόρησε αρχικά σε δύο εκδόσεις – Exynos 990 ή Snapdragon 865 – πράγμα που σήμαινε ότι εκείνοι που θα προτιμούσαν το τελευταίο θα έπρεπε να πληρώσουν περισσότερα καθώς έρχεται με το μόντεμ X55 για 5G.

Στην πραγματικότητα, η συντριπτική πλειονότητα των συσκευών που βασίζονται στον 865 κυκλοφόρησαν σε υψηλότερη τιμή, καθώς η Qualcomm συνέδεσε αναπόσπαστα το ίδιο εξωτερικό μόντεμ με κάθε έκδοση του επεξεργαστή. Τώρα, η Samsung έχει σπάσει αυτό το καλούπι με το SM-G780G.


Πρόσφατα εμφανίστηκε διαρροές που το έβαλαν ως μια νέα παραλλαγή του Galaxy S20 FE με το 865, αλλά χωρίς 5G. Έτσι, έχει φτάσει ήσυχα στον επίσημο ιστότοπο της Samsung Σουηδίας, σε μια μειωμένη γκάμα από το κανονικό ουράνιο τόξο των χρωμάτων αυτού του τηλεφώνου (Cloud Navy, Lavender, Red και Mint).

Η νέα σελίδα πωλήσεων δεν έχει ακόμη τιμή. Ωστόσο, το τηλέφωνο είναι πιθανό να έχει χαμηλότερη τιμή από την υπάρχουσα του S20 FE με ισχύ 865. Η τρέχουσα τιμή είναι 8.490 κορώνες (~ US $ 1000) προς το παρόν, ενώ η έκδοση Exynos 990 είναι 7.490 κορώνες (~ 888 $). Επομένως, η νέα ανανέωση του τηλεφώνου μπορεί να έχει παρόμοιες εκπτώσεις σε άλλες αγορές.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο