Η Xiaomi έγινε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων της Κίνας τον Φεβρουάριο, με παγκοσμίως μερίδιο αγοράς στο 13% .

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Counterpoint, τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς κινητών τηλεφώνων του Ομίλου Xiaomi έφτασε το 13%, κάνοντάς την τον μεγαλύτερο κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων στην Κίνα.

Η Xiaomi έγινε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων της Κίνας τον Φεβρουάριο, με μερίδιο αγοράς 13% παγκοσμίως.

Επιπλέον, το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς της Huawei μειώθηκε στο 4%. Η Samsung βρίσκεται σταθερά στη θέση του μεγαλύτερου κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο, με μερίδιο αγοράς 20%. Η Apple κατατάσσεται δεύτερη με μερίδιο αγοράς 17%.

Όσον αφορά τους άλλους κατασκευαστές, η OPPO κατατάσσεται τέταρτη με παγκόσμιο μερίδιο αγοράς 12%. Η vivo κατατάσσεται πέμπτη με μερίδιο αγοράς 10%. Το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς της Honor είναι 2%.

Εμείς στο iTechNews.gr κατανοούμε ότι από την άποψη των κινεζικών smartphone, τα δεδομένα της Counterpoint δείχνουν ότι τον Ιανουάριο του 2021, η OPPO έγινε η πρώτη εταιρεία smartphone στην Κίνα για πρώτη φορά, με μερίδιο αγοράς 21%, ακολουθούμενη από τη vivo με μερίδιο 20%, Η Huawei, η Apple και η Xiaomi αντιπροσώπευαν το 16%. Οι μηνιαίες πωλήσεις smartphone OPPO αυξήθηκαν κατά 33% από μήνα σε μήνα και 26% από έτος σε έτος.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα