Η Xiaomi επιβεβαιώνει τον MediaTek Dimensity 1200 για την έκδοση Redmi K40 Gaming και έναν σχεδιασμό με επίκεντρο τον παίκτη πριν από την παρουσίαση στις 27 Απριλίου!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει άλλο ένα smartphone gaming, αυτή τη φορά από την υποκατηγορία Redmi. Κατά συνέπεια, η Xiaomi ονόμασε τη συσκευή Redmi K40 Gaming Edition, την τέταρτη σειρά Redmi K40 που ανακοίνωσε από τον Φεβρουάριο. Ενώ τα K40, K40 Pro και K40 Pro+, έχουν όλα Qualcomm Snapdragon SoCs, η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι ο MediaTek Dimensity 1200 θα ενσωματωθεί στο Redmi K40 Gaming Edition.

banner

Η έκδοση Redmi K40 Gaming Edition πιάνει κάπου στους 724.000 πόντους στο AnTuTu v9, νούμερο που θα έβαζε τη συσκευή μεταξύ του Snapdragon 865 και του Snapdragon 888 ως προς την απόδοση. Για αναφορά, το Snapdragon 888 σκοράρει περίπου 100.000 πόντους στο AnTuTu v9, ενώ το Snapdragon 865/870 έρχεται σε περίπου 625.000 πόντους. Η Xiaomi υποστηρίζει ότι το Redmi K40 Gaming Edition διαθέτει σύστημα ψύξης 11.540 mm2 που χρησιμοποιεί το «αεροδιαστημικό γραφένιο». Δεν θα εκπλαγούμε αν αυτό το μάρκετινγκ πιάσει, όπως συνέβη με το «επαναστατικό» σύστημα ψύξης του Mi 11 Ultra.

Η Xiaomi έχει πειράξει επίσης το σχέδιο του Redmi K40 Gaming Edition. Από όσο μπορούμε να πούμε, η συσκευή διαθέτει έξι φυσικά κουμπιά, εκ των οποίων τα πέντε βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της. Οι εικόνες teaser της Xiaomi δείχνουν δύο κουμπιά ολίσθησης και δύο κουμπιά ώμου, μαζί με ένα κουμπί λειτουργίας. Πιθανώς, υπάρχει και ένα rocker έντασης και στην άλλη πλευρά της συσκευής. Επιπλέον, φαίνεται ότι η Xiaomi έχει συμπεριλάβει λίγο φωτισμό στο περίβλημα της κάμερας της συσκευής.

Google news

Το Redmi K40 Gaming Edition θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου. Η εκδήλωση εκκίνησης της συσκευής θα ξεκινήσει στις 19:30 τοπική ώρα Κίνας (CST) ή 11:30 UTC. Δεν είναι σαφές εάν η Xiaomi σκοπεύει να απελευθερώσει τη συσκευή παγκοσμίως. Ωστόσο, ο όγκος των αποκλειστικών συσκευών Redmi K30 στην Κίνα υποδηλώνει ότι οι λιανοπωλητές τρίτων, όπως το Banggood πχ, μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να αγοράσετε το Redmi K40 Gaming Edition εάν ζείτε στην Ευρώπη ή τη Βόρεια Αμερική.

Lightinthebox WW ZTE Many GEOs

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram