Η Xiaomi πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα το Redmi Note 10s σε διάφορες αγορές

Η Xiaomi έχει ήδη ανακοινώσει το Redmi Note 10s, αν και η διαθεσιμότητά του είναι ελάχιστη επί του παρόντος. Ωστόσο, φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα σε πολλές αγορές. Αυτή η νέα διαρροή προέρχεται από το Bluetooth SIG και παρέχει αρκετά συγκεκριμένα στοιχεία ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι το Note 10s έχει πολλές παραλλαγές: M2101K7BI, M2101K7BG, M2101K7BNY και M2101K7BL. Μπορεί να υποδηλώνουν την ιδιαιτερότητα της αγοράς και όχι τις διαφορετικές διαμορφώσεις μνήμης RAM / αποθήκευσης: για παράδειγμα, η πρώτη από αυτές που παρατίθεται θεωρείται ότι προορίζεται για την Ινδία.

Το Note 10s θα μπορούσε επίσης να κατευθυνθεί προς την Ευρώπη σύντομα. Ωστόσο, αυτό το νέο τηλέφωνο θα προσγειωθεί εκεί με ένα SoC που απέχει πολύ από το επιθυμητό. Το τηλέφωνο λειτουργεί με MediaTek Helio G95 μόνο για 4G / LTE, το οποίο υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό τώρα.

Και πάλι, αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να διατηρήσει το κόστος εκκίνησης του Redmi Note 10s χαμηλά. Ομοίως, ταιριάζει με μια ολοένα και πιο επαναλαμβανόμενη σειρά οπίσθιας κάμερας 64 + 8 + 2 + 2MP, ειδικά δίπλα στα κύρια αδέλφια των 108MP.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα