Κατασκευαστής ζελατίνας προστασίας, μας έδειξε κατά λάθος πως είναι το iPhone 13!

Πρόσφατα, υπήρξαν όλο και περισσότερα νέα σχετικά με τη σειρά iPhone 13 της Apple και η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η μικρότερη εγκοπή στην οθόνη.

Τώρα, σύμφωνα με την εικόνα που μας έδωσε ο Ice Universe, ο κατασκευαστής ζελατίνας προστασίας κυκλοφόρησε ένα render του κινητού τηλεφώνου iPhone 13, που μας έδειξε με σαφήνεια τη νέα σχεδίαση του iPhone 13. Η εγκοπή μειώνεται και ο οριζόντιος χώρος που καταλαμβάνεται από την περιοχή των καμερών/αισθητήρων είναι επίσης πολύ μικρότερος. Εκτός από αυτό, το iPhone 13 μοιάζει πολύ με το iPhone 12.

Η εγκοπή της οθόνης του iPhone 13 φαίνεται παρόμοια βαθιά, αλλά έχει περίπου το 1/3 του πλάτους από το iPhone 12. Το Face ID και τα εξαρτήματα της κάμερας βρίσκονται ακόμη στην ορατή περιοχή αυλάκωσης. Η Apple φαίνεται να έχει μετακινήσει τα ηχεία στην άκρη του χαλύβδινου πλαισίου για να μειώσει το αυλάκι. Το εξώφυλλο του iPhone 13 που κυκλοφόρησε από τον blogger @ 办 办 王腾霄 στο Weibo συγκρίνεται με το κινητό τηλέφωνο iPhone 12.

Το iTechNews.gr ενημερώθηκε ότι εκτός από τη μικρότερη εγκοπή, η σειρά iPhone 13 αναμένεται να προσφέρει οθόνη 120Hz, αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, αναβαθμισμένη κάμερα και νέο chipset A15 Bionic. Το μέγεθος της οθόνης είναι το ίδιο με τη σειρά iPhone 12, συμπεριλαμβανομένων 5,4 ίντσες, δύο 6,1 ίντσες και 6,7 ίντσες.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα