Οριστικό τέρμα βάζει η LG στο κεφάλαιο smartphones! Τι θα γίνει με αυτά που κυκλοφορούν!?

Η LG σταματάει να ασχολείται επίσημα με την αγορά των smartphones μετά από πολλές προσπάθειες.

Μετά από την έντονη φημολογία που ξέσπασε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας για το θέμα, η LG επιβεβαίωσε και με τον πλέον επίσημο τρόπο πως αποσύρεται από την αγορά των smartphones.

Η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε πως θα εστιάσει σε άλλες αγορές, όπως πλέον στα τμήματα των ηλεκτρικών οχημάτων, των «έξυπνων» συσκευών σπιτιού, της ρομποτικής, της τεχνητής νοημοσύνης και του B2B.

Τα υπάρχοντα τηλέφωνα θα παραμείνουν στην αγορά και θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν ανά αγορά ξεχωριστά μέσα στους επόμενους μήνες.

Η αλήθεια είναι πως η LG δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής, με ολοένα και περισσότερες εταιρείες να μπαίνουν στην αγορά των smartphones και να κερδίζουν μεγάλα μερίδια.

Η εταιρεία προσπάθησε αρκετές φορές στο παρελθόν να επαναφέρει τον τομέα των smartphones στην κερδοφορία, ωστόσο φαίνεται πως πλέον οι προσπάθειες εγκαταλείπονται.

Μάλιστα, έχει επιβεβαιωθεί πως εδώ και καιρό αποπειράθηκε μέχρι και να πουλήσει ολόκληρο τον τομέα σε άλλη εταιρεία.

Τα τελευταία γεγονότα μαρτυρούν πως λογικά δεν θα δούμε ποτέ να κυκλοφορεί και το αναμενόμενο rollable smartphone.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα