Πάλι είχε προβλήματα το δίκτυο της Vodafone! Τι συμβαίνει αυτή την στιγμή….

Εκτός λειτουργίας το δίκτυο της Vodafone με εκατοντάδες νοικοκυριά να μην έχουν πρόσβαση στο internet.

Η πρώτη ενημέρωση έρχεται από το αυτοματοποιημένο μήνυμα που έχει η εταιρεία, όταν την καλούν οι πελάτες της, στο οποίο αναφέρεται ότι η αναμονή είναι 2 ωρών λόγω προβλημάτων στο δίκτυο.

Πάντως εκτός από την απώλεια του internet οι πελάτες της Vodafone δεν έχουν ούτε σταθερό τηλέφωνο, με τα μεγάλα προβλήματα να μην εντοπίζονται μόνο στο κέντρο της Αθήνας και τα βόρεια προάστια αλλά είναι πανελλαδικό.

Δεκάδες ανάλογα προβλήματα υπάρχουν και στην Ισπανία.

Όλα αυτά πριν περίπου δύο ώρες.

Πάντως απ’ ότι φαίνεται έχουν αρχίσει ν’ αποκαθίστανται, σταδιακά, τα προβλήματα που προκλήθηκαν νωρίτερα σήμερα στο δίκτυο της Vodafone, το οποίο άφησε πολλούς χρήστες – σε πανελλαδική κλίμακα αλλά όχι καθολικά – χωρίς internet και σταθερή τηλεφωνία.

Αν και εκπρόσωπος της εταιρείας δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για κάποιο σχόλιο, πελάτες της στο κέντρο της Αθήνας ανέφεραν πως η σύνδεση τους επανήλθε.

Νωρίτερα, χρήστες των υπηρεσιών της Vodafone ανέφεραν πλήρη αδυναμία πρόσβασης στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων, σε πολλές περιοχές της χώρας.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα