Περίπου 2 μήνες συνέχεια βλέπουμε Netflix στην Ελλάδα!

Τη 18η θέση στον κόσμο ως προς το χρόνο που καταναλώνει στο Netflix για την παρακολούθηση σειρών και ταινιών καταλαμβάνει ο Έλληνας συνδρομητής, σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας Comparitech.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει πρόσφατη έρευνα της εταιρείας ο Έλληνας χρήστης του Netflix έχει δαπανήσει κατά μέσο όρο 71.827 λεπτά για την παρακολούθηση περιεχομένου. Σε ώρες ο χρόνος αυτός αντιστοιχεί σε 1.197, ενώ ο συνολικός αριθμός των ημερών που «χάθηκαν» σε ταινίες και σειρές της πλατφόρμας φθάνει τις 50.

Από το σύνολο του παραπάνω χρόνου, το 85,36% (ή αλλιώς τα 61.312 λεπτά) αντιστοιχούν σε θέαση σειρών, ενώ το 14,64% (10.515 λεπτά) αφορά ταινίες.

Από τα αξιοσημείωτα στοιχεία της έκθεσης της Comparitech είναι ότι η πρώτη πεντάδα στη λίστα των χωρών, με βάση το χρόνο που δαπανούν οι κάτοικοί τους καταλαμβάνεται πλήρως από χώρες της Λατινικής Αμερικής. Ειδικότερα, πρώτο είναι το Περού με το μέσο χρόνο δαπάνης στο Netflix να φθάνει τα 115.300 λεπτά (1922 ώρες), δεύτερη έρχεται η Αργεντινή (110.459 λεπτά), τρίτη η Χιλή (107.451 λεπτά), τέταρτο το Μεξικό (106.018 λεπτά) και πέμπτη η Κολομβία (101.212 λεπτά). Οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 8η θέση της λίστας (90.672), ενώ όπως σημειώνει η Comparitech οι Ευρωπαίοι συνολικά είναι εκείνοι που καταναλώνουν το λιγότερο χρόνο στην πλατφόρμα.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα