Πως κάτι… σφραγισμένο Super Mario Bros στο συρτάρι για 35 χρόνια μπορεί να σου δώσει 660.000$!!!

Μοίρασε την γνώση...

Ένα σφραγισμένο video game που είχε μείνει ξεχασμένο σε ένα συρτάρι για 35 χρόνια πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ σε δημοπρασία: κάποιος έδωσε 660.000 δολάρια για αυτό το Super Mario Bros.

banner

Το παιχνίδι είχε αγοραστεί ως δώρο Χριστουγέννων το 1986. Όμως, όλα αυτά τα χρόνια έμεινε ξεχασμένο μέσα σε ένα συρτάρι γραφείου, χωρίς να ανοιχτεί ποτέ.

«Έμεινε στον πάτο του συρταριού μου όλο αυτό τον καιρό, από την ημέρα που το αγόρασα. Δεν το σκέφτηκα ποτέ», είπε ο άνθρωπος που το πούλησε, το όνομα του οποίου δεν ανακοινώθηκε.

Google news

Η τιμή που «έπιασε» το Super Mario Bros. έσπασε το ρεκόρ πώλησης video game σε δημοπρασία, σύμφωνα με τον Heritage Auctions που τη διοργάνωσε. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 114.000 δολάρια, ποσό που δόθηκε τον περασμένο Ιούλιο για άλλη κόπια του ίδιου παιχνιδιού.

Atlas VPN ChicMe WW

Η Βάλαρι ΜακΛέκι, η οποία επιβλέπει τις πωλήσεις video game στον οίκο δημοπρασιών Heritage Auctions δήλωσε ότι αυτό που πουλήθηκε τώρα βγήκε στην αγορά στα τέλη του 1986, για μια σύντομη περίοδο κατά την οποία τα παιχνίδια ήταν τυλιγμένα σε πλαστική μεμβράνη αντί να έχουν αυτοκόλλητο- σφραγίδα.

Η Nintendo άλλαξε αυτή τη συσκευασία στις αρχές του 1987. Με δεδομένο ότι αυτή η συσκευασία χρησιμοποιήθηκε για τόσο μικρό χρονικό διάστημα «το να βρεις άλλη κόπια από αυτή την παραγωγή, σε παρόμοια κατάσταση, είναι σαν να ψάχνεις σταγόνα στον ωκεανό», συμπλήρωσε η ίδια.


Στην ίδια δημοπρασία άλλα δύο video game «έπιασαν» ιδιαίτερα υψηλές τιμές. Κάποιος έδωσε 114.000 δολάρια για ένα Mega Man του 1987 και άλλος πλήρωσε 102.000 δολάρια για αντίτυπο του Mike Tyson’s Punch-Out, της ίδιας χρονιάς.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram