“Λόγω Τιμής”… Το Kαλύτερο Πατίνι… Την Καλύτερη Στιγμή! Xiaomi Mi Scooter Pro 2…

Μοίρασε την γνώση...

To Xiaomi Mi Scooter Pro 2 δεν είναι άγνωστο αλλά ούτε και κάτι νέο… είναι ένα e-scooter που έχει σπάσει τα ταμία και μάλλον όχι άδικα…
Το “Λόγω Τιμής” που αναφέρω στον τίτλο μου είναι αληθινό αλλά και διφορούμενο… Άρα και λόγο τιμής (δλδ το λέω ειλικρινά) και το πιστεύω… αλλά και λόγο της πραγματικής του τιμής που πραγματικά δεν έχεις δει ή βρει καλύτερη.

To Xiaomi Mi Scooter Pro 2 έχει έρθει από το Gshopper που είναι μια νέα συνεργασία του καναλιού και δείχνει πραγματικά “όρεξη” με πολύ καλές τιμές να θέλει να μπει στην Ελληνική αγορά.

Το Xiaomi Mi Scooter Pro 2 μπορείς να το αποκτήσεις με μόλις 375€ κομπλέ με τα μεταφορικά ασφαλώς στην EU Version με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και τα χαρτιά που χρειάζονται για να είσαι νόμιμος… και κράτησε το αυτό… και μην αγοράζεις από όπου και ότι να ‘ναι…

Για όποιον θέλει να το τσεκάρει…
Mi Electric Scooter Pro2 Global σε τιμή;;; 375€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Ισπανική αποθήκη του Gshopper με κουπόνι BC8EC38828 και ασφαλώς ούτε κουβέντα για τελωνείο… σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας. (προσοχή πολύ περιορισμένο στοκ)
Link: https://shrsl.com/2xkmj

και σε τιμή πραγματικά ΧΑ-ΡΙ-ΣΜΑ
Xiaomi Mi Electric Scooter Lite Essential E-Scooter EU Version σε τιμή;;; 228€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Ισπανική αποθήκη του Gshopper με κουπόνι 6682D8F880 και ασφαλώς ούτε κουβέντα για τελωνείο… σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας. (προσοχή πολύ περιορισμένο στοκ)
Link: https://shrsl.com/2xkms

Αλλά και η φανταστική τρόμπα της Mijia
Xiaomi Mijia Electric Air Pump Portable Digital Tire Pressure Detection σε τιμή;;; 29,99€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Ισπανική αποθήκη του Gshopper με κουπόνι 525F0E2842 και ασφαλώς ούτε κουβέντα για τελωνείο… σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας. (προσοχή πολύ περιορισμένο στοκ)
Link: https://shrsl.com/2xkmz


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com