Σημαντική ενημέρωση των Windows 10 θα κάνει την web κάμερα σας καλύτερη!

Τα Windows 10 21H2 θα φέρουν επίσης νέες ρυθμίσεις εμφάνισης.

Η ενημέρωση των Windows 10 21H2 «Sun Valley» διαμορφώνεται για να είναι μια αρκετά μεγάλη αναθεώρηση για το λειτουργικό σύστημα και μια πρώιμη έκδοση αποκάλυψε ότι θα εισαγάγει μερικές εύχρηστες νέες ρυθμίσεις για την κάμερα web και την οθόνη σας.

Με τους περισσότερους ανθρώπους να εργάζονται από το σπίτι πια ή εξ αποστάσεως, πολλοί άνθρωποι έχουν επενδύσει σε καλύτερες κάμερες που μπορούν να φτάσουν οι προϋπολογισμοί τους. Έτσι το γεγονός είναι ότι τα Windows 10 21H2 φαίνονται έτοιμα να διευκολύνουν τη ρύθμιση και τη διαμόρφωση της web κάμερας σας, κάτι που είναι σίγουρα ευπρόσδεκτο.

Σύμφωνα με τα Windows Latest, τα οποία δοκιμάζουν μια πρώιμη έκδοση της ενημέρωσης, βρήκε νέες ρυθμίσεις κάμερας web στις Ρυθμίσεις> Συσκευές> Κάμερα. Από εκεί, μπορείτε να διαμορφώσετε οποιαδήποτε κάμερα web που είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή σας (ή ενσωματωμένη στον φορητό υπολογιστή σας), όπως ρύθμιση της φωτεινότητας και της αντίθεσης για καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Νέες ρυθμίσεις απορρήτου πρόκειται επίσης να έρθουν στα Windows 10 σε μια μελλοντική ενημέρωση και θα σας ενημερώσουν πότε η κάμερα web σας χρησιμοποιείται από εφαρμογές όπως το Google Chrome. Θα εμφανιστεί επίσης ένα εικονίδιο στη γραμμή εργασιών, προειδοποιώντας σας.

Ρυθμίσεις οθόνης

Τα Windows 10 21H2 προσθέτουν επίσης μια νέα ρύθμιση για να απενεργοποιήσετε τον “Έλεγχος φωτεινότητας προσαρμοστικού περιεχομένου”. Αυτή η λειτουργία μειώνει την φωτεινότητα της οθόνης της συσκευής σας ανάλογα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και τα μέσα που παρακολουθείτε, ενώ μερικές φορές μπορεί και ν’ αποσπά την προσοχή ή να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα της εικόνας.

Όταν τα Windows 10 21H2 ξεκινήσουν στο δεύτερο μισό του 2021, θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Σύστημα> Οθόνη.

Η προσθήκη περισσότερου ελέγχου στη συσκευή σας είναι πάντα καλή και περιμένουμε να προστεθούν περισσότερες νέες ρυθμίσεις και δυνατότητες στην ενημέρωση των Windows 10 21H2 πριν από την επίσημη κυκλοφορία της.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα