Θέλετε ν’ αποθηκεύσετε μία εικόνα απ’ ένα site και δεν σας αφήνει? Δείτε πως θα το καταφέρετε!

Μοίρασε την γνώση...

Κατ’ αρχάς μιλάμε για φωτογραφίες που νομίμως μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και δεν εμπίπτουν στον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

banner

Πάρα πολλά site, ακόμα και ενημερωτικά έχω δει, έχουν εγκαταστημένο ένα plugin, ένα προγραμματάκι δηλαδή, που δεν σας επιτρέπει να κάνετε δεξί κλικ και να σώσετε μία φωτογραφία. Τι κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις?

Μία λύση είναι να ψάξετε φυσικά αλλού! Απλώς βάλτε στο google αυτό που ψάχνετε, διαλέξτε την επιλογή εικόνες και πιστεύω κάτι θα βρείτε.

Google news

Τι κάνουμε στην περίπτωση που δεν είμαστε τυχεροί?

Lightinthebox WW Goboo [CPS] Many GEOs

Για την δουλειά αυτή θα χρειαστούμε το Firefox. Στο Google Chrome δεν έχω βρει πως γίνεται αυτό το κόλπο να είμαι ειλικρινής, ενώ στο Firefox είναι πανεύκολο

Τρέχουμε το Firefox και πάμε στη σελίδα που βρήκαμε την φωτογραφία που θέλουμε. Το εύκολο είναι να πατήσουμε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και να την σώσουμε. Πολλά site όμως έχουν κλειδώσει αυτή την λειτουργία και δεν αφήνουν τον χώρο με τις φωτογραφίες να κάνετε δεξί κλικ, ενώ μπορείτε να κάνετε πιο πέρα, όπου δεν έχει φωτογραφίες.  Πατάμε δεξί κλικ λοιπόν εκεί και επιλέγουμε την επιλογή “Προβολή πληροφοριών σελίδας”


Εάν δεν το βλέπουμε το μενού αυτό, σημαίνει ότι ο ιστότοπος έχει κλειδώσει αυτή την λειτουργία, το δεξί κλικ ουσιαστικά παντού! Τότε έχουμε θέμα….για κάποια δευτερόλεπτα!

Πηγαίνετε εκεί που είναι το link της σελίδας και πατήστε το λουκέτο. Στο μενού που θα εμφανιστεί, πατήστε το βελάκι δεξιά όπως βλέπετε στη φωτογραφία.

Στο καινούργιο πλαίσιο που εμφανίζεται πια, πατάμε πάνω στο Περισσότερες πληροφορίες.

Πατώντας στο πλαίσιο αυτό, θ’ ανοίξει μία νέα σελίδα, όπου θα την βλέπαμε εξ αρχής εάν δεν ήταν κλειδωμένο το δεξί κλικ. Περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα για να φανεί και η επιλογή Πολυμέσα, όπου την διαλέγουμε. Με το που θα την επιλέξουμε, θα δούμε από κάτω όλες τις εικόνες και βίντεο που υπάρχουν στη σελίδα αυτή έτοιμα να τα κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας.

Είστε έτοιμοι!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram