Το Apple iOS 14.5 επαναβαθμονομεί την κατάσταση της μπαταρίας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και δωρεάν αντικατάστασή της εάν αποτύχει!

Στο iOS 14.5 Beta6 που κυκλοφόρησε στο παρελθόν, η Apple παρουσίασε μια διαδικασία επαναβαθμονόμησης για το σύστημα αναφοράς υγείας της μπαταρίας στα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, η οποία έλυσε τα προβλήματα υγείας των μπαταριών ορισμένων χρηστών.

Το iTechNews.gr έμαθε ότι η Apple δήλωσε ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Τώρα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός σχολίων από τους χρήστες ότι η μέγιστη χωρητικότητα της βαθμονομημένης μπαταρίας iPhone έχει αυξηθεί.

Για παράδειγμα, ο συγγραφέας του 9to5Mac Benjamin Mayo είπε ότι η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας του iPhone 11 Pro έχει αυξηθεί από 86% σε 90%.

Προς το παρόν οι χρήστες της σειράς iPhone 11 μπορούν να δουν συγκεκριμένες παραμέτρους στη λειτουργία υγείας της μπαταρίας. Εάν δείτε το ακόλουθο μήνυμα, αυτό σημαίνει ότι το σύστημα υγείας της μπαταρίας του iPhone σας έχει βαθμονομηθεί εκ νέου.

Φυσικά, η επαναβαθμονόμηση της μέγιστης χωρητικότητας και της μέγιστης απόδοσης για τη σειρά iPhone 11 θα γίνει μόνο κατά τη διάρκεια του κανονικού κύκλου φόρτισης. Εάν αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί με επιτυχία, οι πληροφορίες επαναβαθμονόμησης θα αφαιρεθούν και θα ενημερωθεί το μέγιστο ποσοστό χωρητικότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple είχε προηγουμένως δηλώσει σε ένα υποστηρικτικό έγγραφο ότι η ανακριβής αναφορά για την υγεία της μπαταρίας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική κατάσταση της μπαταρίας του iPhone και ότι η διαδικασία επαναβαθμονόμησης θα πρέπει να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Σύμφωνα με την Apple, οι εκδηλώσεις αυτού του σφάλματος περιλαμβάνουν απροσδόκητη ταχεία κατανάλωση ενέργειας ή περιστασιακές πτώσεις απόδοσης αιχμής. Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την υγεία του iPhone 11 μέσω της  επαναβαθμονόμησης

Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις η επαναβαθμονόμηση ενδέχεται να αποτύχει και να ζητήσει ένα νέο μήνυμα επισκευής μπαταρίας. Σύμφωνα με την Apple, εάν αντιμετωπίσετε αυτήν την κατάσταση, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μπαταρία δωρεάν στον εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα