Το Google TV επανέρχεται σε μεγαλύτερα εικονίδια εφαρμογών στην αρχική οθόνη αφού τα είχε κάνει αδικαιολογήτως μικρά πριν!

Το καλύτερο μέρος της ανανέωσης του Chromecast είναι η διεπαφή του Google TV που συνοδεύεται από αυτήν, αλλά όπως και με οποιοδήποτε προϊόν Google, η διεπαφή χρήστη υπόκειται σε αλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Στις αρχές Φεβρουαρίου, το Google TV παρουσίασε μια αναθεωρημένη αρχική οθόνη με πολύ μικρότερα εικονίδια εφαρμογών, που ευτυχώς στις αρχές Απριλίου, τα πράγματα φαίνεται να έχουν επανέλθει στο φυσιολογικό.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ορισμένοι χρήστες είδαν μια σιωπηλή ενημέρωση στην αρχική οθόνη του Google TV να προσαρμόζει το μέγεθος των εικονιδίων της εφαρμογής σε σημαντικά μικρότερο σε μέγεθος. Η αρχική οθόνη του Google TV παραθέτει εφαρμογές στην κύρια καρτέλα “Για εσάς” κάτω από δύο σειρές προτάσεων περιεχομένου.

Η διαφορά δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί με μια ματιά (η οποία είναι πιθανώς σκόπιμη εκ μέρους της Google), αλλά είναι σαφές όταν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά. Η σειρά εφαρμογών συρρικνώνει πράγματι το μέγεθος των εικονιδίων, δημιουργώντας χώρο για περισσότερα εικονίδια, ενώ ταυτόχρονα αδυνατίζει το συνολικό μέγεθος της σειράς. Από την κυκλοφορία, αυτή η ενότητα μπόρεσε να εμφανίσει επτά πλήρη εικονίδια εφαρμογών, αλλά με αυτήν την αλλαγή, μπορεί να εμφανίσει εννέα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Λειτουργικά, αυτό δεν αλλάζει τίποτα, αλλά παίρνει λίγη έμφαση από τις εφαρμογές και επικεντρώνεται εκ νέου στις προτάσεις περιεχομένου στις οποίες το Google TV είναι τόσο καλό.

Στην αρχή, η αλλαγή δεν κυκλοφόρησε ευρέως, μόνο για μερικούς χρήστες του Reddit. Μέσα σε λίγες μέρες, η αλλαγή κυκλοφόρησε σε όλους τους χρήστες του Google TV που, τότε, περιλάμβαναν μόνο το νέο Chromecast.

Από τις 3 Απριλίου, φαίνεται ότι το Google TV έχει επαναφέρει τα εικονίδια της αρχικής οθόνης σε εικονίδια κανονικού μεγέθους. Εντοπίσαμε την αλλαγή και ο φίλος του ιστότοπου Joe Maring σημείωσε επίσης την αλλαγή στο Twitter.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα