Διάλεξε και πάρε…Το ηλεκτρικό κατσαβίδι Xiaomi HOTO Στα 31€ και σύγκριση με το Xiaomi Mijia στα 31€!!! Δες τα live!

Μοίρασε την γνώση...

Τα εργαλεία και ειδικά τα ιδιαίτερα… έχουν μια θέση στα πολύ αγαπημένα προϊόντα που φέρνει το κανάλι.
Σήμερα σας έχω το ηλεκτρικό κατσαβίδι “κόσμημα” Xiaomi HOTO… και σύγκριση με τον σύντροφο μου Xiaomi Mijia που για πάνω από ένα χρόνο και με αρκετά σκληρή χρήση για τα δεδομένα του μου κάνει παρέα.

banner

Είναι όμως το Xiaomi HOTO αντάξιο;
Ξέρετε πως πάντα τα δοκιμάζω… ακόμη και σε μια απλή παρουσίαση… αλλά τι καλύτερο Review από το να το βλέπετε να δουλεύει στα επόμενα βίντεο του καναλιού… Πιστέψτε με καμία καλύτερη και ισχυρότερη απόδειξη δεν υπάρχει…
Δεν σας ζαλίζω άλλο… τα υπόλοιπα στο βίντεο…

Διαφήμιση

Για όποιον θέλει να τα τσεκάρει και να κάνει δικό του ένα από τα δυο μου “παιχνίδια”… ας δει πιο κάτω..

Google news

HOTO Straight Handle 1500mAh Electric Screwdriver Portable 3 Speed TorqueRechargeable Integrated Screw Driver W/ 12Pcs 50mm S2 Screw Bits σε τιμή;;; 31,52€ από το Banggood με κουπόνι BGfdf519. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Priority direct mail 100% χωρίς τελωνείο.
Link: http://bit.do/HOTO-Straight-Handle-1500mAh-Electric-Screwdriver

Hekka Wondershare WW

Και για τον πάνω από ένα χρόνο (και σκυλί) σύντροφο μου…
XIAOMI Mijia Cordless Rechargeable Screwdriver 3.6V 2000mAh Li-ion 5N.m Electric Screwdriver With 12Pcs S2 Screw Bits for Home DIY σε τιμή;;; 31,52€ από την Κινέζικη αποθήκη (CΝ) του Banggood σε Promo. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Priority direct mail 100% χωρίς τελωνείο.
Link: http://bit.ly/2T3C943


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram