Το Microsoft Edge αποκτά λειτουργία απόδοσης για τη βελτίωση της χρήσης RAM, CPU και μπαταρίας!

Η Microsoft δοκιμάζει μια νέα λειτουργία απόδοσης για το πρόγραμμα περιήγησης Edge. Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη σε ορισμένους υπεύθυνους δοκιμών χρησιμοποιώντας την έκδοση Microsoft Edge Canary του προγράμματος περιήγησης και άλλοι μπορούν να την ενεργοποιήσουν χειροκίνητα. «Η λειτουργία απόδοσης σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα, την απόκριση, τη μνήμη, τη CPU και τη χρήση της μπαταρίας», λέει η Microsoft. “Οι βελτιώσεις απόδοσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις μεμονωμένες προδιαγραφές και τις συνήθειες του προγράμματος περιήγησης.”

Δεν είναι σαφές πώς αλλάζει η λειτουργία απόδοσης στο Edge, αλλά επηρεάζει τη λειτουργία Sleeping Tabs. Εάν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία απόδοσης, το χρονικό όριο Sleeping Tabs θα κλειδωθεί στα πέντε λεπτά. Η Microsoft εισήγαγε τις καρτέλες ύπνου στο Edge νωρίτερα αυτό το έτος, επιτρέποντας στο πρόγραμμα περιήγησης να απελευθερώνει αυτόματα πόρους συστήματος για ανενεργές καρτέλες όταν έχετε ανοιχτές αρκετές καρτέλες, κάτι που βοηθά τις νέες καρτέλες να λειτουργούν καλύτερα ή να εμποδίζουν το πρόγραμμα περιήγησης να μην τροφοδοτεί πόρους μνήμης και CPU στο παρασκήνιο.

Η λειτουργία απόδοσης στο Edge πιθανότατα θα αποδειχθεί πιο χρήσιμη για τους χρήστες φορητών υπολογιστών, καθώς τα προγράμματα περιήγησης μπορούν συχνά να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η Google εργάζεται επίσης για τη βελτίωση της απόδοσης του Chrome και της χρήσης της μπαταρίας τους τελευταίους έξι μήνες. Μια ενημέρωση τον Νοέμβριο βελτίωσε σημαντικά τη χρήση της CPU, ενώ η ενημέρωση στις αρχές του έτους βελτίωσε τη χρήση RAM και GPU.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα