Το MS Paint αναβαθμίστηκε και μεταφέρετε στο Windows Store!

Η εφαρμογή Microsoft Paint δεν θα πάει μακριά και θα λάβει τώρα βελτιώσεις ή ενημερώσεις μέσω του App Store των Windows 10. Στο μέλλον, η Microsoft θα συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν το MS Paint στο Windows Store και θα διατηρήσει την εφαρμογή Paint 3D για να διασφαλίσει ότι όλα τα εργαλεία για δημιουργούς είναι διαθέσιμα σε ένα μέρος.

Το 2017, σύμφωνα με αναφορές, το MS Paint πήγε στον Κάδο Ανακύκλωσης με την Ενημέρωση Fall Creators. Μετά την αντίδραση των χρηστών, η Microsoft υποσχέθηκε ότι η κλασική εφαρμογή Paint είναι “εδώ για να μείνει” και θα μεταφερθεί στο Windows Store για πιο γρήγορες ενημερώσεις. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη ποτέ και η Microsoft άρχισε να προσφέρει το Paint ως «προαιρετική δυνατότητα».

1.300 ημέρες μετά την ανακοίνωση, η Microsoft δημοσίευσε επιτέλους ότι θα δούμε την εφαρμογή Paint στο Windows Store, όπου η εφαρμογή θα είναι δωρεάν για λήψη. Στις μελλοντικές εκδόσεις των Windows, η Paint θα λαμβάνει ενημερώσεις μέσω του Store, αλλά δεν είναι ακόμη ασαφές εάν θα αναπτυχθεί περαιτέρω ή η Microsoft θα επικεντρωθεί μόνο στο Paint 3D.

Όποιος δεν θέλει να χρησιμοποιήσει αυτήν την απλή εφαρμογή γραφικών μπορεί να την καταργήσει ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές και δυνατότητες.
  • Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να διαχειριστείτε προαιρετικά χαρακτηριστικά.
  • Επιλέξτε και απεγκαταστήστε το Paint.

Μόλις καταργηθεί η εφαρμογή Paint, μπορείτε να την επαναφέρετε μέσω της ίδιας προαιρετικής σελίδας δυνατοτήτων ή να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή από το Microsoft Store.

Όπως το Σημειωματάριο, το Paint θα μετακινηθεί επίσης έξω από το φάκελο αξεσουάρ στο μενού Έναρξη.

Η Microsoft καθιστά τις δυνατότητες Paint 3D εντελώς προαιρετικές

Για όσους αρέσουν το MS Paint και μισούν το Paint 3D, η Microsoft κάνει την εφαρμογή γραφικών 3D εντελώς προαιρετική.

Σε καθαρές εγκαταστάσεις των Windows 10 έκδοση 21H2, το 3D Viewer και το Paint 3D απομακρύνονται και η Microsoft καταργεί επίσης την επιλογή “Επεξεργασία με Paint 3D” από το μενού περιβάλλοντος. Ωστόσο, μπορείτε να τα πάρετε από το Microsoft Store.

Αυτές οι αλλαγές έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος με την ενημέρωση Sun Valley των Windows 10.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα