Το Samsung Galaxy A82 φέρεται να εμφανίζεται σε νέα διαρροή που αποκαλύπτει τις προδιαγραφές SoC, RAM και οθόνης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung πρόσθεσε ένα επερχόμενο τηλέφωνο που ονομάζεται Galaxy A Quantum 2 στο Google Play Console. Αυτή η συσκευή προφανώς θα κυκλοφορήσει με το Android 11, που θα τροφοδοτείται από μια CPU που ονομάζεται Qualcomm SM8150P, επίσης γνωστή ως αυτό το Snapdragon 855 Plus (ή 855+).

Επομένως, φαίνεται ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του ως premium mid-ranger τοποθετημένο στο υψηλότερο άκρο του φάσματος του Galaxy A. Τα τηλέφωνα αυτής της σειράς συνήθως ξεκινούν με μια σύμβαση ονομασίας Axx, αν και αυτή η εναλλακτική ονοματολογία προτείνει ότι μπορεί να κυκλοφορήσει στην αγορά της Νότιας Κορέας.

Όσον αφορά άλλες περιοχές, ένας υπότιτλος που περιέχεται σε αυτήν τη νέα διαρροή υποδηλώνει ότι θα μπορούσε επίσης να ονομαστεί A82. Προς το παρόν θεωρείται διάδοχος του ελαφρώς πειραματικού A80, ο οποίος διαθέτει μηχανισμό ολίσθησης για να αναπτύξει την κύρια συστοιχία κάμερας είτε στο μπροστινό είτε στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Η τελευταία πιθανή προεπισκόπηση του A82 δεν επιβεβαιώνει εάν θα επαναλάβει αυτήν τη δυνατότητα ή όχι. Και πάλι, μια εικόνα του μπροστινού πίνακα που περιλαμβάνεται στην υποτιθέμενη νέα λίστα της Κονσόλας Play φαίνεται να μην έχει τρύπες ή εγκοπή οποιουδήποτε είδους, αν και μπορεί επίσης να δείχνει ένα αισθητό πηγούνι για το πιθανό τηλέφωνο 2021.

Το Galaxy A82 έχει επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει χάρη σε προηγούμενες επίσημες διαρροές και ως συσκευή 5G. Επομένως, είναι εύλογο ότι μπορεί πράγματι να πάρει τον 855+ κατά την κυκλοφορία του. Και πάλι, η Samsung δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει τίποτα σχετικό.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα