Το Samsung Z Flip 3 θα εμφανιστεί στη θέση του Galaxy Z Flip 2

Η σειρά Samsung Galaxy S21 είναι διαθέσιμη εδώ και αρκετούς μήνες. Πρέπει τώρα να περιμένουμε τις αναδιπλούμενες συσκευές από τη Samsung. Ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας φαίνεται να προτίθεται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα τα Z Flip 3 και Z Fold 3. Την περασμένη εβδομάδα, η ιστοσελίδα της Νότιας Κορέας The Elec ανέφερε ότι και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στις αρχές Ιουλίου 2021, κατά τη διάρκεια μιας εικονικής εκδήλωσης Galaxy Unpacked. Αυτό είναι ένα μήνα νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Φαίνεται να υπάρχει κάποια αβεβαιότητα σχετικά με το όνομα του μοντέλου. Το Elec αναφέρει ένα «Galaxy Z Fold 3» και ένα «Galaxy Z Flip 2» και προσθέτει ότι είναι «προκαταρκτικά ονόματα».

Ωστόσο, έχουμε ακούσει από αρκετές αξιόπιστες πηγές ότι η Samsung έχει κάνει τώρα την επιλογή της σχετικά με το όνομα του μοντέλου. Το No Z Flip2 θα κυκλοφορήσει φέτος, το clamshell θα κυκλοφορήσει με το μοντέλο Galaxy Z Flip3.

Αυτό που έχουμε ακούσει από αρκετές αξιόπιστες πηγές είναι ότι η Samsung έλαβε την τελική της απόφαση σχετικά με το όνομα μοντέλου του νέου smartphone clamshell. Η συσκευή θα διατίθεται στην αγορά με το όνομα μοντέλου Galaxy Z Flip3.

Υπήρξαν φήμες εδώ και αρκετό καιρό ότι η Samsung θέλει να αλλάξει το όνομα για να εξισώσει τις σειρές Z Fold και Z Flip. Φυσικά, έχουν ήδη εμφανιστεί δύο μοντέλα του Fold. Επιπλέον, η Samsung σκοπεύει να παρουσιάσει και τα δύο πτυσσόμενα τηλέφωνα ταυτόχρονα φέτος. Απελευθερώνοντας ταυτόχρονα ένα Z Flip 2 και ένα Z Fold 3, μπορεί να προκύψει η ιδέα ότι το Z Flip 2 είναι ένα παλιό μοντέλο. Για να αποφευχθεί αυτό, η Samsung προτιμά το όνομα Galaxy Z Flip 3.

Το Samsung Galaxy Z Flip 5G μπορεί στη συνέχεια να προχωρήσει στην ιστορία ως το «Z Flip 2». Αυτό το μοντέλο ανακοινώθηκε περίπου 5 μήνες μετά το αρχικό Z Flip. Όσον αφορά τις προδιαγραφές, και οι δύο συσκευές είναι σε μεγάλο βαθμό οι ίδιες, αν και το μοντέλο 5G διαθέτει ένα πιο ισχυρό chipset.

Επίσης, όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, αυτό θα ταίριαζε, τελικά, το Z Flip 5G ανακοινώθηκε επίσης τον Ιούλιο. Φαίνεται λοιπόν ότι η κυκλοφορία του Samsung Z Flip 3 θα πραγματοποιηθεί ακριβώς ένα χρόνο αργότερα. Επομένως, δεν αποκλείεται ότι η Samsung σκοπεύει να παρουσιάζει τις νέες αναδιπλούμενες συσκευές της κάθε χρόνο από τώρα και μετά τον Ιούλιο.

Βελτιώσεις Samsung Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3

Όσον αφορά τις βελτιώσεις, το Samsung Z Flip 3 λέγεται ότι διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη κάλυψης και επιπλέον κάμερα (τριπλή κάμερα). Οι άκρες της οθόνης θα μειωθούν επίσης, για να γίνει αυτό δυνατή η ανανέωση του μεντεσέ. Επιπλέον, συμβαδίζει με τις προσδοκίες ότι θα προσφερθούν νέες επιλογές χρωμάτων (μαύρο, μπεζ, πράσινο και μοβ). Είναι πιθανό ότι θα διατίθενται επίσης ειδικές εκδόσεις, οι οποίες μπορούν να παραγγελθούν μόνο μέσω του ιστότοπου της Samsung.

Το Samsung Z Fold 3 θα βελτιωθεί επίσης σε πολλά σημεία. Αυτό μπορεί να είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung με κάμερα κάτω από το πάνελ (UPC). Αυτό φαίνεται επίσης να είναι το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο που υποστηρίζει το S Pen.

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης μερικοί αρνητικοί θόρυβοι σχετικά με τα νέα πτυσσόμενα smartphone από τη Samsung. Για παράδειγμα, ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας δεν φαίνεται να αυξάνει τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Η μπαταρία 3.300 mAh του Z Flip έχει χαρακτηριστεί ως «μέτρια» σε πολλές κριτικές εμπειρογνωμόνων. Το αν η Samsung εξακολουθεί να βλέπει την ευκαιρία να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέσω προσαρμογών υλικού και λογισμικού παραμένει ασαφής προς το παρόν. Η μπαταρία του Z Fold 3 φαίνεται επίσης να γίνεται μικρότερη και όχι μεγαλύτερη. Η Elec μιλά στην έκθεσή της για συνολική χωρητικότητα μπαταρίας 4.380 mAh, η οποία είναι 3% μικρότερη από το Galaxy Z Fold 2.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα