Βελτιώστε την εικόνα ακόμα περισότερο στα βίντεο που βλέπετε στα Windows 10 με αυτό το κόλπο!

Το ξέρετε ότι υπάρχει ένας εύκολος τρόπος, χωρίς να χρειάΖεται να εγκαταστήσετε κάποιο έξτρα πρόγραμμα, να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την εικόνα των βίντεο που βλέπετε στα Windows 10!? Πως θα το κάνετε αυτό? Εύκολα με τον οδηγό που θα σας δείξω…

 

Βελτιστοποίησης εικόνας βίντεο στα Windows 10

  • Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι ένα δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας των Windows 10 και να διαλέξετε την επιλογή “Display Settings“, οπως βλέπετε στη φωτογραφία.

  • Από το νέο μενού που εμφανίζεται, βρίσκουμε το μενού “Windows HD Color settings” και το πατάμε.

  • Από το νέο μενού που βλέπουμε, διαλέγουμε πρώτα το μόνιτορ που θέλουμε να βελτιστοποιήσουμε και μετά πατάμε δεξιά στο μενού που λέει “Video playback settings“.

Από το νέο μενού που εμφανίζεται, βρίσκουμε το μενού που σας δείχνω με το βέλος και το ενεργοποιούμαι. Ανάλογα με την κάρτα γραφικών που έχετε, θα δείτε βελτίωση στην εικόνα των βίντεο που βλέπετε.

 

Αν σας άρεσε ο οδηγός μου, αφήστε ένα σχόλιο. Επίσης αφήστε ένα σχόλιο τι άλλο οδηγό θέλετε να σας φτιάξω να δείτε.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα