Βλέπεις την σειρά Lucifer!? Μάθε τότε πότε ακριβώς θα δούμε το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν!

Μοίρασε την γνώση...

Η πέμπτη σεζόν του Lucifer δεν μπορείς να πεις ότι ξεκίνησε προσφέροντας τη μέγιστη ικανοποίηση για τους φανς. Αρκετοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν το story με τον δίδυμο αδερφό λίγο εκτός των δικών τους προτιμήσεων και κάπως έτσι δεν έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

banner

Ωστόσο, ο Luci είναι ο Luci. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Tom Ellis κάνει εξαιρετική δουλειά στο να αποδίδει τον χαρακτήρα όπως του αξίζει, με το Los Angeles να περνάει μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του με τη βοήθεια αυτού του ιδιαίτερου σύμβουλου της αστυνομίας.

Διαφήμιση

Όταν προβλήθηκε το πρώτο μισό της 5ης σεζόν, όλοι είχαμε την απορία σχετικά με το πότε η εταιρεία παραγωγής θα κυκλοφορούσε τη συνέχεια. Οι εικασίες ήταν πολλές. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της αναμονής, ξαναβάλαμε τα αγαπημένα μας επεισόδια για να θυμηθούμε επικές στιγμές της σειράς. Με κάποια γελάσαμε σαν να ήταν η πρώτη φορά.

Google news

Τώρα, όμως, ήρθε επιτέλους η στιγμή που το Netflix ανακοίνωσε επίσημα την άφιξη του δεύτερου μισού της 5ης σεζόν και κάποιος ενθουσιασμός είναι πολύ εμφανής στην ατμόσφαιρα.

Cubot WW ChicMe WW

Η αναμονή ήταν μεγάλη μέχρι τελικά να μάθουμε πότε θα προβληθεί το δεύτερο μισό της 5ης σεζόν του Lucifer. Τελικά, η αποκάλυψη έγινε και είμαστε περιχαρείς.

Τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στις 28 Μαΐου 2021. Εγώ πάντως την βλέπω την σειρά και είμαι περίεργος τι γίνεται μετά την εμφάνιση του Κυρίου στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου μισού της 5ης σεζόν, εσύ?


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram