Άλλη μία τεράστια ομαδική αγωγή κατά της Apple για το 30% προμήθεια που ζητάει! Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…..!

Μοίρασε την γνώση...

Ομαδική αγωγή σχεδόν 20 εκατ. πελατών αντιμετωπίζει η Apple στο Λονδίνο, σχετικά με υπερβολικές χρεώσεις στο App Store, σε ακόμα μια δικαστική διαμάχη για τον τεχνολογικό κολοσσό που αντιμετωπίζει μηνύσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

banner

Η χρέωση της Apple, ύψους 30%, είναι «υπερβολική» και «παράνομη», υποστηρίζουν οι ενάγοντες σε ανακοίνωσή τους. Η αγωγή, που κατατέθηκε στο Εφετείο του Λονδίνου τη Δευτέρα, απαιτεί από την αμερικανική εταιρεία να αποζημιώσει χρήστες iPhone και iPad στο Ηνωμένο Βασίλειο για χρόνια υπερχερώσεων.

Διαφήμιση

«Η Apple κάνει κατάχρηση της κυριαρχίας της στην αγορά εφαρμογών, η οποία με τη σειρά της επηρεάζει τους καταναλωτές στο Ην. Βασίλειο», δήλωσε η Rachael Kent, ο κύριος ενάγων στην υπόθεση και καθηγητής στο King’s College του Λονδίνου.

Google news

Νωρίτερα φέτος, η Apple μείωσε τη χρέωση του App Store σε 15% από 30% για όσους προγραμματιστές παράγουν ετήσια έσοδα έως και 1 εκατ. δολάρια από τις εφαρμογές τους και όσους είναι νέοι.

Lightinthebox WW ChicMe WW

Η αγωγή κατατέθηκε μια εβδομάδα, μετά τη δίκη στις ΗΠΑ για τους ισχυρισμούς της Epic Games Inc. ότι η Apple διαχειρίζεται την αγορά της ως μονοπώλιο, εξαπατώντας προγραμματιστές και καταναλωτές.

«Οι κανόνες της Apple διαστρεβλώνουν τον ανταγωνισμό στην αγορά για τις υπηρεσίες προσφοράς μουσικής μέσω streaming, αυξάνοντας το κόστος για τους ανταγωνιστές που αναπτύσσουν εφαρμογές μουσικής μέσω streaming. Αυτό οδηγεί από την πλευρά του, σε υψηλότερες τιμές για τους καταναλωτές σχετικά με τις δικές τους συνδρομές σε εφαρμογές μουσικής στις συσκευές IOS», ανέφερε πριν μέρες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε ανακοίνωσή της, στην πρώτη κατηγορία παραβίασης του κανονισμού των μονοπωλίων που απαγγείλει η ΕΕ κατά της Apple και σε μία εξέλιξη, που μπορεί να οδηγήσει στην επιβολή υψηλού προστίμου, που μπορεί να φτάσει σε ποσοστό 10% των παγκόσμιων εσόδων της εταιρείας τεχνολογίας.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram