Αν δουλέψεις στα McDonald’s 6 μήνες…. Παίρνεις για δώρο iPhone!?!?

Μοίρασε την γνώση...

Έναν αρκετά ευφάνταστο τρόπο σκέφτηκε ένας store manager στα McDonald’s στην Αμερική, για να καταφέρει να πείσει τους υποψήφιους εργαζομένους να προτιμήσουν την επιχείρηση του. Συγκεκριμένα, σε σχετικό poster που τοποθέτησε στη βιτρίνα του καταστήματος, εκτός από τα μεγάλα γράμματα του «Now Hiring» επίσης έγραψε ότι δίνεται ΔΩΡΕΑΝ iPhone! Με στόχο λοιπόν να πείσει αλλά και να προσελκύσει τους μελλοντικούς υπαλλήλους του, ο δαιμόνιος επιχειρηματίας δίνει ως δώρο iPhone, μόνο που σε όλο αυτό υπάρχουν και τα λεγόμενα ψιλά γράμματα…

Ειδικότερα, για μπορέσει ένας εργαζόμενος των εν λόγω McDonald’s να γίνει κάτοχους του μοναδικού αυτού… «επάθλου», θα πρέπει πάνω από όλα να παραμείνει στην επιχείρηση για περισσότερους από 6 μήνες και να πληροί κάποια κριτήρια και προϋποθέσεις (οι οποίες φυσικά και δεν κατονομάζονται στην αγγελία). Βέβαια ούτε που αναφέρεται το μοντέλο, αλλά μπορούμε να μαντέψουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο iPhone 12 Pro Max ή έστω το “παλαιότερο” iPhone 11, αλλά το πιθανότερο (εάν κρίνουμε και από την εικόνα) στη καλύτερη περίπτωση να είναι κάποιο μοντέλο της iPhone 8 series που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2017 ή στην καλύτερη περίπτωση ένα iPhone SE (2020). Χωρίς αμφιβολία, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να γνωρίζαμε εάν τελικά ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com