APPLE VS EPIC – Η δίκη συνεχίστηκε με κατάθεση από την MICROSOFT υπέρ της…..Epic!

Μοίρασε την γνώση...

Η νομική αντιπαράθεση Apple Vs Epic, βρίσκεται στο δρόμο της και γίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα. Μετά το τέλος της πρώτης εβδομάδας της δίκης, η Apple αντιτίθεται τώρα σε έναν από τους μάρτυρες. Ο μάρτυρας είναι η Lori Wright, αντιπρόεδρος της επιχειρηματικής ανάπτυξης του Xbox. Η μαρτυρία της είναι υπέρ της Epic στη συζήτηση σχετικά με το αν το iPhone είναι συσκευή «γενικού σκοπού» ή «ειδικού σκοπού». Η μαρτυρία της Wright έθεσε επίσης ερωτήματα σχετικά με το αν η Microsoft βγάζει χρήματα από την πώληση υλικού Xbox. Η Apple κατηγόρησε την Wright για παρατυπίες και ζήτησε από τον δικαστή να θέσει την αξιοπιστία της μαρτυρίας της σε αμφιβολία.

Η Apple υποστηρίζει ότι ορισμένα από τα έγγραφα της μαρτυρίας της Wright είναι εντελώς καινούργια. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν έχει δει αυτά τα έγγραφα στο παρελθόν. Έτσι, η αξιοπιστία ολόκληρης της μαρτυρίας είναι αμφίβολη. Οι δικηγόροι της Apple στοχεύουν κυρίως στη δήλωση της Wright: Το υλικό Xbox πωλείται με κόστος για την επιδότηση των πωλήσεων παιχνιδιών.


Η APPLE δεν υποστηρίζει την αυθεντικότητα της κατάθεσης της MICROSOFT

Η Apple έγραψε στο έγγραφο: «Η Μις Ράιτ κατέθεσε ότι η επιχείρηση mainframe της Microsoft δεν είναι κερδοφόρα. Ωστόσο, δεν παρείχε δήλωση κέρδους και ζημίας για να αποδείξει (ή να παραποιήσει) την κατάθεσή της».

Η Apple έχει λάβει παρόμοια μέτρα στο παρελθόν. Η εταιρεία δήλωσε τον Απρίλιο ότι η μαρτυρία της Wright πρέπει να αφαιρεθεί από το αρχείο λόγω παράτυπης τεκμηρίωσης τις εβδομάδες πριν από τη δίκη. Τώρα, πιστεύουν ότι η μαρτυρία της Wright είναι πέρα ​​από το προκαθορισμένο εύρος, και ως εκ τούτου θα πρέπει να θεωρείται αναξιόπιστη σε ολόκληρη την κατάθεσή της.


Ο πυρήνας του προβλήματος είναι η ανάλυση κερδών και ζημιών της Microsoft για το υλικό Xbox. Ωστόσο, κανείς στην Apple δεν έχει δει αυτήν την ανάλυση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple και η Microsoft βρίσκονται σε έντονο ανταγωνισμό εδώ και δεκαετίες. Αν και η Apple δεν ανταγωνίζεται συγκεκριμένα τα προϊόντα Xbox, οι δύο εταιρείες έχουν επιτύχει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ του σκληρού ανταγωνισμού και της επιχειρηματικής συνεργασίας. Εξαιτίας αυτού, η Microsoft σίγουρα δεν θέλει να παράσχει στην Apple ευαίσθητα οικονομικά δεδομένα σχετικά με το Xbox και η Apple πιστεύει ότι η κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων είναι ένας τρόπος για να καταπολεμήσουν τη Microsoft. Εξάλλου, η Microsoft παρενέβη για πρώτη φορά στην υπόθεση «Epic κατά Apple». .

Η δίκη APPLE VS EPIC είναι μία πολύ χαοτική υπόθεση

Από την ακρόαση της υπόθεσης, τα έγγραφα ήταν ανέκαθεν σημαντικό ζήτημα. Όσο συνεχίζεται η αντιδικία, αυτό το πρόβλημα είναι πιθανό να συνεχίσει να υφίσταται. Τα δύο μέρη συμφώνησαν εκ των προτέρων να ανεβάσουν σχετικά αρχεία σε ένα δημόσιο φάκελο Box, αλλά η πραγματική χρήση του φακέλου είναι πολύ συγκεχυμένη. Πάνω από 100 διαφορετικά έγγραφα ανέβηκαν στον κοινό φάκελο εμφάνισης την πρώτη ημέρα. Από τότε, υπάρχουν προσθήκες εγγράφων σχεδόν καθημερινά.

Γνώστες του κλάδου πιστεύουν ότι η διαδικασία αυτής της υπόθεσης είναι ασυνήθιστα χαοτική. Η διαδικασία συλλογής αποδεικτικών στοιχείων αυτής της υπόθεσης αποκαλύπτουν πολλές πληροφορίες. Ωστόσο, ένα καλό μέρος αυτών των πληροφοριών δεν συμμορφώνεται με τη διαδικασία. Η Microsoft έχει πλέον πιαστεί σ’ ένα δίλημμα: Είτε παραιτηθείτε από πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμες για τα δικαστήρια ή να αποκαλύψετε εμπορικά μυστικά σε αντιπάλους. Η Microsoft ελπίζει ότι η Epic μπορεί να κερδίσει αυτήν την αγωγή και αν συμβάλει στην επίτευξη αυτού του στόχου, είναι πρόθυμοι να μιλήσουν για την κερδοφορία του Xbox.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com