Δείτε πως μπορείτε εσείς και ένας φίλος σας να κερδίσετε 2.000 $ παίζοντας απλώς βιντεοπαιχνίδια μαζί!

Μοίρασε την γνώση...

Ο πάροχος διαδικτύου FrontierBundles προσφέρει 2.000 $ σε ζευγάρια φίλων που επιθυμούν να παίξουν μαζί 21 ώρες βιντεοπαιχνιδιών και να αναφέρουν την εμπειρία τους.

banner

Η εταιρεία θέλει να μάθει αν οι άνθρωποι παίζουν βιντεοπαιχνίδια καλύτερα σόλο ή με κάποιον στο πλευρό τους. Λέει ότι γιορτάζει μια μεγάλη χρονιά παιχνιδιών, καθώς βγαίνουν μερικοί πολυαναμενόμενοι τίτλοι, όπως το “Resident Evil Village” και το “Mario Golf: Super Rush”.

Διαφήμιση

Υπάρχουν επίσης μερικές σημαντικές επετείους βιντεοπαιχνιδιών φέτος. Το “Donkey Kong” γίνεται 40 ετών. Το “Legend of Zelda” γίνεται 35 ετών. Το “Sonic the Hedgehog” και το “Street Fighter II” και τα δύο γίνονται 30.

Google news

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τον εαυτό σας και τον φίλο του παιχνιδιού σας στο FrontierBundles.com έως τις 18 Ιουνίου στις 11:59 μ.μ. PDT. Οι αιτούντες θα ερωτηθούν ποιο είναι το αγαπημένο τους παιχνίδι και γιατί πρέπει να επιλεγούν.

Hekka Cafago WW

Θα υπάρξουν δύο σετ νικητών από οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα ντουέτο δεν χρειάζεται να παίξουν μαζί αυτοπροσώπως. Η FrontierBundles λέει ότι αναζητά «ζευγάρια παικτών με τόνο εικονικής ιστορίας».

Το FrontierBundles λέει ότι θα ειδοποιήσει τους νικητές έως τις 25 Ιουνίου. Θα λάβουν μια τσάντα swag με ένα Nintendo Switch Lite, πρόσβαση σε “μοντέρνα αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια και ρετρό κλασικά βιντεοπαιχνίδια”, καθώς και σε ορισμένα σνακ.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram