Δείτε το νέο Blackview BL6000 Pro με την πιο πρόσφατη έκδοση του Android 11.0 OS στα 379,08 $ (έκπτωση 220,91 $)!

Μοίρασε την γνώση...

Το Blackview BL6000 Pro, το πρώτο 5G και το πιο ανθεκτικό smartphone στον κόσμο, πρόκειται να κυκλοφορήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση, εξοπλισμένη με την τελευταία έκδοση Android 11.0 OS τον Μάιο στα 379,08 $ (έκπτωση 220,91 $). Η προσφορά έκπτωσης διαρκεί από τις 22 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου.

Απαράμιλλη εμπειρία με λειτουργίες Android 11.0 OS

Η τελευταία έκδοση Android 11.0 OS εισάγει ολοκαίνουργιες δυνατότητες που εστιάζουν στη Βελτιωμένη οπτική εμπειρία, τον Έξυπνο έλεγχο συσκευών και το Βελτιωμένο απόρρητο.

Διαφήμιση

Πιο συγκεκριμένα, το νεότερο λειτουργικό σύστημα Android 11.0 αλλάζει τον τρόπο διαχείρισης των συνομιλιών με την ενότητα ειδοποιήσεων all-in-one και τα συννεφάκια συνομιλίας. Είναι πιο εύκολο να συνομιλείτε και να παρακολουθείτε τις νέες ειδοποιήσεις σε διαφορετικές εφαρμογές. Επιπλέον, με την πιο φιλική διεπαφή, αποκτάτε ταχύτερο και εξυπνότερο έλεγχο των συσκευών στις έξυπνες οικιακές συσκευές, αναπαραγωγή πολυμέσων και άλλα. Επιπλέον, αυτό το νέο λειτουργικό σύστημα παρέχει εφάπαξ δικαιώματα για τον περιορισμό της πρόσβασης της εφαρμογής στο μικρόφωνο, την τοποθεσία και την κάμερα της συσκευής για να εγγυηθεί την ασφάλεια του απορρήτου.

Google news

Λόγω αυτών των ισχυρών νέων δυνατοτήτων του τελευταίου Android έκδοση 11.0 OS, το στιβαρό smartphone Blackview BL6000 Pro κάνει αναβαθμίσεις από το παλιό λειτουργικό σύστημα Android 10.0 για να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

ChicMe WW Gshopper Many GEOs

Βασικές βελτιστοποιήσεις με βάση το παλιό BL6000 Pro με λειτουργικό σύστημα Android 10.0

Εκτός από τις αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα, αυτό το νέο μοντέλο Blackview BL6000 Pro έχει επίσης Blackview BL6000 Pro για να παρέχει ομαλότερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία. Τα κυριότερα σημεία είναι τα εξής:

Σε σύγκριση με το παλιό τηλέφωνο BL6000 Pro με λειτουργικό σύστημα Android 10.0, η ευαισθησία της οθόνης αφής μειώνεται μετριοπαθώς για να αποφευχθούν λάθος πιέσεις στην οθόνη χωρίς να θυσιάζεται η ακρίβεια αναγνώρισης.


Επιπλέον, η διαδικασία ολίσθησης βελτιώνεται με πιο ακριβή αναγνώριση χειρονομίας. Το ταχύτερο ξεκλείδωμα των  δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι εφικτό με έναν πιο ευαίσθητο πίνακα αισθητήρων, ώστε να μπορείτε να ανοίξετε την οθόνη κλειδώματος αστραπιαία. Η ένταση του σήματος και η ταχύτητα φόρτισης του BL6000 Pro ενισχύονται επίσης για να ενισχύσουν την εμπειρία.

Το Android 11 Blackview BL6000 Pro Διατίθεται στα 379,08 $ (έκπτωση 220,91 $)

Το αναβαθμισμένο Blackview BL6000 Pro με το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android 11, πωλείται στην εντυπωσιακά χαμηλή τιμή 599,99 $. Εσείς θα πληρώσετε μόνο 379,08 $ (έκπτωση 220,91 $) από τις 22 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου για να λάβετε αυτό το smartphone.

Ενημερώστε το παλιό Android 10 BL6000 Pro μέσω OTA στις 5 Ιουνίου

Οι χρήστες με τα παλιά κινητά τηλέφωνα Android 10.0 OS BL6000 Pro μπορούν επίσης να κάνουν χειροκίνητα αναβαθμίσεις μέσω της ενημέρωσης μόνο 379,08 $ (έκπτωση 220,91 $).

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το προϊόν.

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram