Έχει παλιό μοντέλο TV από την Sony!? Ετοιμάσου για αλλαγές στην τηλεόρασή σου με νέα πράγματα! Δες εάν έχεις ένα από 50 μοντέλα που ενημερώνονται!

Μοίρασε την γνώση...

Η νέα διεπαφή Android TV της Google φτάνει επιτέλους και στις τηλεοράσεις Bravia της Sony. Η κυκλοφορία ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν η Sony έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ορισμένους ιδιοκτήτες, λέγοντάς τους ότι το “Sony Android TV τους μόλις έγινε πολύ καλύτερο”.

banner

Ο επανασχεδιασμός του Google TV, που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο, διαθέτει μια πιο κομψή εμφάνιση και εξυπνότερες λειτουργίες. Τρεις νέες καρτέλες – Αρχική σελίδα, Ανακαλύψτε, Εφαρμογές – αντικατέστησαν την παλιά, τετραγωνισμένη γραμμή μενού και τώρα υπάρχουν εξατομικευμένες προτάσεις με βάση αυτό που παρακολουθείτε.

Διαφήμιση

Όταν ρωτήθηκε η εταιρεία τον Ιανουάριο, η Sony απογοήτευσε τους ιδιοκτήτες της Bravia λέγοντας ότι δεν είχε «συγκεκριμένα σχέδια» για να προσθέσει το νέο περιβάλλον εργασίας Android TV σε παλαιότερα μοντέλα (π.χ. του 2020 ή νωρίτερα).

Google news

Φτάνοντας όμως στο γρήγορο στον Απρίλιο, φαίνεται ότι αυτά τα σχέδια έχουν ενισχυθεί και τεθεί σε εφαρμογή τελικά. Σχολιάζοντας την κυκλοφορία, η Google αναφέρει ότι η νέα σχεδίαση είναι ήδη διαθέσιμη στους κατόχους της Bravia εδώ και «κάποιο χρονικό διάστημα».

Goboo [CPS] Many GEOs Atlas VPN

Η Sony δεν έχει ακόμη κάνει επίσημη δήλωση, αλλά η σημερινή εξέλιξη είναι μία πολύ καλή είδηση ​​για όσους κατέχουν μία από τις τηλεοράσεις Bravia που αναφέρονται παρακάτω. Όπως επισημαίνει το email της Sony, η εύρεση νέου περιεχομένου θα είναι ευκολότερη τώρα, καθότι υπάρχουν “προσαρμοσμένες προτάσεις” οργανωμένες σε θέματα και είδη.

Δεν θα αποκτήσει κάθε συνεργαζόμενη συσκευή την εμπειρία του Google TV το 2021, αλλά έως το 2022, η Google αναμένει το Google TV να έχει εγκατασταθεί σε όλους εκτός από το Android TV.


Πλήρης κατάλογος των τηλεοράσεων Sony Bravia που θα λάβουν την νέα ενημέρωση του Android TV:

  • 2021: W800
  • 2020: Z9H, Z8H, A9S, A8H, X95H, X92H, X91H, X90H, X85H, X81H, X80H, X75H
  • 2019: Z9G, A9G, A8G, X95G, X90G, X87G, X85G, X83G, X81G, X80G, W80G
  • 2018: A9F, Z9F, A8F, X90F, X87F, X85F, X83F, X80F, X78F, X75F, W80F
  • 2017: A1, X95E, X94E, X93E, X90E, X85E, X82E, X80E, X75E
  • 2016: Z9D, X83D, X80D, S80D, X75D, X70D

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram