Έχεις… iPhone;;; Τότε αυτά τα trick θα σου λύσουν τα χέρια!!! (Βίντεο)

Μοίρασε την γνώση...

Αν είστε σαν εμένα, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα όταν ανοίγετε το πρόγραμμα περιήγησης Safari στο iPhone σας, να υπάρχουν δεκάδες ανοιχτές καρτέλες στο παρασκήνιο. Και παρόλο που αυτό συνήθως δεν επηρεάζει την εμπειρία του χρήστη λόγω του εξαιρετικού λογισμικού των iPhone, μερικές φορές μπορεί να κάνει δύσκολη την εύρεση αυτού που ψάχνετε. Για να είμαστε ειλικρινείς, μερικές φορές είναι ωραίο να καθαρίσεις απλώς την ακαταστασία και να ξεκινήσεις με μια νέα καρτέλα περιήγησης.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένα όχι πολύ γνωστό τέχνασμα των iPhone που καθιστά εύκολο να κλείσετε όλες τις ανοιχτές καρτέλες στο Safari ταυτόχρονα. Με αυτό θα εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και κόπο από την προσπάθεια να κλείσετε χειροκίνητα κάθε ανοιχτή καρτέλα ξεχωριστά.

Διαφήμιση

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Safari και εντοπίστε το εικονίδιο με τα δύο τετραγωνάκια στο κάτω δεξιά μέρος του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης.

Google news

Εάν πατήσετε αυτό το εικονίδιο, ανοίγουν όλες οι καρτέλες σας και θα μπορείτε να κυλίσετε προς τα κάτω και να τις διαγράψετε σελίδα προς σελίδα. Ωστόσο, εάν πατήσετε παρατεταμένα το εικονίδιο, θα σας βγάλει μια επιλογή για άμεσο κλείσιμο κάθε ανοιχτής καρτέλας και πιστέψτε με είναι εύκολο να συγκεντρώσετε υπερβολικά μεγάλο αριθμό καρτελών με την πάροδο του χρόνου.

Lightinthebox WW Cubot WW

Εύκολο, έτσι; Ασχολούμενοι με τα κόλπα και τις συμβουλές για τους χρήστες iPhone, αξίζει να πούμε και άλλη μία φοβερή λειτουργία αυτών των συσκευών.

Συνήθως, η λήψη βίντεο στο τηλέφωνό σας, απενεργοποιεί αυτόματα κάθε μουσική που παίζει στο παρασκήνιο από εφαρμογές όπως το Spotify ή το Apple Music. Υπάρχει, ωστόσο, ένας τρόπος να ηχογραφήσετε βίντεο και να διατηρήσετε και την υπάρχουσα μουσική υπόκρουση.


Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ανοίξετε την εφαρμογή της κάμερας και αντί να μεταβείτε στη επιλογή Βίντεο, να διατηρήσετε την επιλογή της Φωτογραφίας. Τώρα, με την αναπαραγωγή της μουσικής στο παρασκήνιο, απλώς πατήστε το άσπρο κουμπί και σύρετε το δάχτυλό σας προς τα δεξιά. Το λευκό κουμπί επιλογής θα μετατραπεί γρήγορα σε κόκκινο κουμπί «Εγγραφής» καθώς σέρνετε το δάχτυλό σας προς την άκρη της οθόνης. Μόλις φτάσετε εκεί, μπορείτε να αφήσετε το δάχτυλό σας και το τηλέφωνό σας θα συνεχίσει να βιντεοσκοπεί με τη μουσική υπόκρουση της επιλογής σας σε πλήρη ισχύ.

Το παραπάνω κόλπο στην πραγματικότητα το μάθαμε μέσω του TikTok και μπορείτε κι εσείς να το δείτε μαζί με πολλά άλλα στο παρακάτω βίντεο.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram