Έχεις Xiaomi Mi 10 Lite ή Mi Note 10 Lite!? Τότε κατέβασε το MIUI 12.5 παγκοσμίως!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi βρίσκεται σε εξέλιξη με το παγκόσμιο MIUI 12.5, που το κυκλοφόρησε σε τέσσερις άλλες συσκευές την περασμένη εβδομάδα. Τώρα, το MIUI 12.5 έρχεται στα Mi 10 Lite και Mi Note 10 Lite, αν και σε ελαφρώς διαφορετικές μορφές.

banner

Σύμφωνα με το Xiaomi Firmware Updater, το V12.5.1.0 RJIMIXM έχει φτάσει σε σταθερή κατάσταση για το Mi 10 Lite. Αυτό σημαίνει ότι η ενημέρωση κυκλοφορεί ως OTA σε όλες τις συσκευές που είναι εγγεγραμμένες στον παγκόσμιο κλάδο του MIUI.

Μπορείτε να ελέγξετε σε ποιο κλάδο βρίσκεται η συσκευή σας μεταβαίνοντας στο About Phone και διαβάζοντας τον τρέχοντα αριθμό κατασκευής λογισμικού. Εάν περιέχει “MIXM”, τότε η συσκευή σας έχει εγγραφεί στον παγκόσμιο κλάδο.

Google news

Αντίθετα, το V12.5.1.0.RFNMIXM βρίσκεται στην κατάσταση Stable Beta για το Mi Note 10 Lite. Θεωρητικά, αυτό σημαίνει ότι η Xiaomi έχει αρχίσει να εκδίδει την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος σε μερικές τυχαία επιλεγμένες συσκευές πριν ξεκινήσει μια ευρύτερη διάθεση. Μπορείτε να βρείτε τους συνδέσμους λήψης και για τις δύο εκδόσεις στους παρακάτω συνδέσμους.

AliExpress WW Dresslily WW

Xiaomi Firmware Updater (1) (2)

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram