Επιτέλους, το Spotify προσφέρει ακρόαση στο Apple Watch εκτός σύνδεσης

Μοίρασε την γνώση...

Η σχέση μεταξύ του Spotify και της Apple ήταν… αμφισβητούμενη κατά καιρούς. Σε τελική ανάλυση, η Apple τρέχει την υπηρεσία του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, το Apple Watch και το Spotify διατηρούν το Νο. 1 στις αντίστοιχες κατηγορίες τους με μεγάλο περιθώριο. Και το να παίζετε ωραία τελικά ωφελεί μια ευρεία γκάμα χρηστών σε αυτό το επικαλυπτόμενο διάγραμμα Venn.

Σήμερα, το Spotify ανακοίνωσε ότι φέρνει επιτέλους στο smartwatch αυτό που είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο απαιτούμενα χαρακτηριστικά του. Από σήμερα, οι συνδρομητές Premium μπορούν να κατεβάσουν μουσική και podcasts στο wearable για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να αφήνουν το τηλέφωνό τους στο σπίτι όταν πηγαίνουν για τζόκινγκ.


Η νέα λειτουργία λειτουργεί περισσότερο ή λιγότερο, όπως η τυπική λήψη και κοινή χρήση. Οι χρήστες κάνουν κλικ στις τρεις ελλείψεις δίπλα σε ένα άλμπουμ, λίστα αναπαραγωγής ή podcast και κάνουν κλικ στο “Λήψη στο Apple Watch”. Μετά τη λήψη, τα πράσινα βέλη θα εμφανιστούν δίπλα στον τίτλο. Με τα ακουστικά σε συνδυασμό, θα μπορείτε να κάνετε ροή απευθείας από το ρολόι.

Η Samsung έχει ήδη προσφέρει τη δυνατότητα σε ορισμένες συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής Galaxy Watch της Samsung. Η υπηρεσία έρχεται επίσης σύντομα στα ρολόγια του Google Wear OS, σύμφωνα με ανακοίνωση στο I / O. Η Apple Music, φυσικά, προσέφερε εκτός σύνδεσης στο ρολόι για λίγο, όπως και η Pandora.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com