Έρχονται τα ιδιωτικά εμβολιαστικά κέντρα! Πόσοι έχουν δηλώσει και ποιες οι προϋποθέσεις!?

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να μπουν στη διαδικασία των εμβολιασμών και ιδιωτικές δομές υγείας όπως ιδιωτικές κλινικές, πολυϊατρεία και διαγνωστικά κέντρα που δήλωσαν πρόθεση συμμετοχής ότι στο εμβολιαστικό εγχείρημα της χώρας.

Όπως ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την ενημέρωση της Δευτέρας, μέχρι στιγμής 300 ιδιωτικές δομές υγείας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στη σχετική πλατφόρμα, προκειμένου ενταχθούν στην αλυσίδα εμβολιασμού.

Ο κ. Θεμιστοκλέους επεσήμανε πως είναι ικανοποιητικός ο βαθμός του ενδιαφέροντος, αλλά επανέλαβε το κάλεσμά του ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των ιδιωτικών μονάδων που θα κάνουν εμβολιασμούς και να επιταχυνθεί και η διαδικασία. Μέχρι στιγμής στην επιχείρηση «Ελευθερία» συμμετέχουν 1.517 δημόσια εμβολιαστικά κέντρα.

Σημειώνεται ότι στις 5/5 αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr οι προδιαγραφές, όσον αφορά στη στελέχωση και τον εξοπλισμό, που απαιτούνται για ένταξη ιδιωτικών φορέων στη λίστα με τα εμβολιαστικά κέντρα καθώς και η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις δομές που προτίθενται να συμμετάσχουν. Στελέχη της αγοράς αναφέρουν στο insider.gr ότι οι προδιαγραφές είναι συμβατές, με τις περισσότερες ιδιωτικές δομές να τις διαθέτουν ήδη ή να χρειάζονται μικρές παρεμβάσεις.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Υγείας, οι ιδιωτικοί φορείς θα ενταχθούν στο ήδη υπάρχον σύστημα με τις δημόσιες δομές και η διαδικασία που προβλέπεται για τον προγραμματισμό των ραντεβού θα είναι η ίδια με αυτήν που ακολουθείται και για τα δημόσια εμβολιαστικά κέντρα.

 

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα