Φεύγεις ταξίδι;;; Προσοχή!!! Τι πρέπει να κάνεις με το ματάκι της πόρτας σου…

Μοίρασε την γνώση...

Ένα από τα πρώτα πράγματα που σκεφτόμαστε όταν ετοιμαζόμαστε για ταξίδι είναι να παραμείνει το σπίτι μας ασφαλές. Σίγουρα κατά την επιστροφή σας το μόνο που δε θέλετε να δείτε είναι να έχει γίνει κάποια παραβίαση στον προσωπικό σας χώρο. Εκτός από το κλείδωμα του σπιτιού και τον συναγερμό που τυχόν έχετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ή αλλιώς τρικ να προστατεύσετε το σπίτι σας.

banner

Ένα από αυτά έχει να κάνει με το ματάκι της πόρτας. Μην ξεχνάτε πριν φύγετε για το ταξίδι σας να καλύψετε το ματάκι της εξωτερικής σας πόρτας. Ίσως σας ακούγεται αστείο αλλά αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να κρατήσετε μακριά τους διαρρήκτες.

Διαφήμιση

Για ποιο λόγο; Πιθανόν δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν συσκευές που από το ματάκι της πόρτας μπορούν να καταγράψουν τι γίνεται μέσα σε αυτό. Έτσι ο επίδοξος διαρρήκτης μπορεί να γνωρίζει εύκολα αν είστε μέσα και να μπει με την άνεσή τους.

Google news

Ανάμεσα στα πράγματα που επίσης πρέπει να προσέχετε είναι γενικώς και εκτός από τις περιόδους που φεύγετε ταξίδι, να μην αφήνετε να συσσωρεύονται τα γράμματα στο γραμματοκιβώτιο. Αυτό είναι σημάδι για τους διαρρήκτες ότι λείπετε. Ένας σημαντικός κανόνας, επίσης, έχει να κάνει με τα social media. Ποτέ μην δίνετε πληροφορίες, όπως ότι λείπετε ταξίδι, είτε πότε θα γυρίσετε μέσω των προφίλ σας.

Wondershare WW Dresslily WW

Τέλος, αν πρόκειται να λείψετε για ένα διήμερο μην κλείσετε όλα τα πατζούρια και αφήστε κάποιο φως μπαλκονιού ή εξωτερικού χώρου αναμμένο. Ακολουθήστε όσα περισσότερα βήματα μπορείτε και αυξήστε τις πιθανότητες το σπίτι σας να μην δεχθεί καμία απειλή.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

2 Άποψη για τα “Φεύγεις ταξίδι;;; Προσοχή!!! Τι πρέπει να κάνεις με το ματάκι της πόρτας σου…”

 1. Kamui

  “Ένας σημαντικός κανόνας, επίσης, έχει να κάνει με τα social media. Ποτέ
  μην δίνετε πληροφορίες, όπως ότι λείπετε ταξίδι, είτε πότε θα γυρίσετε
  μέσω των προφίλ σας.”

  Χαχαχα Unpack μόλις κατέστρεψες τη μισή ευχαρίστηση του κάθε ταξιδιώτη.

  Άλλωσε πάει ταξίδι για να “ανανεώσει” το FB/Insta του κατά κύριο λόγο.

  1. χαχαχχχαχχαχαα πές το ψέματα χαχαχαχαχχα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram