Γιατί ξαφνικά η μισή μου αλληλογραφία σήμερα κατέληξε στα Σκουπίδια!? Δυστυχώς δεν είστε μόνοι και φταίει η Microsoft….

Μοίρασε την γνώση...

Οι χρήστες του Microsoft 365, βρέθηκαν σήμερα το πρωί, με ένα σωρό μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που με κάποιο περίεργο τρόπο είχαν λάθος ετικέτα και είχαν χαρακτηριστεί από την υπηρεσία ως σκουπίδια.

“Ερευνούμε ένα ζήτημα στο οποίο, email να έχουν σταλθεί στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, ενώ δεν έπρεπε. Θα παρέχουμε ενημερώσεις με το EX258373 στο κέντρο διαχείρισης”, ανέφερε η Microsoft μέσω του λογαριασμού κατάστασης 365 στις 7:25 π.μ. AEST.


Πάνω από μια ώρα αργότερα, ο λογαριασμός επιβεβαίωσε ότι το σφάλμα ήταν το αποτέλεσμα μιας αλλαγής που έγινε και ότι το ζήτημα μετριάστηκε.

“Επαναφέρουμε μια αλλαγή που έχει προκαλέσει εσφαλμένη δρομολόγηση εισερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Μπορείτε να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες στο κέντρο διαχείρισης κάτω από το EX258373”, ανέφερε στο Twitter.


“Αντιστρέψαμε την αλλαγή και παρατηρήσαμε επιτυχημένη παράδοση email. Τώρα επανεπεξεργαζόμαστε τυχόν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παραδόθηκαν λανθασμένα ως ανεπιθύμητα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο κέντρο διαχείρισης υπό EX258373”, πρόσθεσε μια ενημέρωση στις 8:47 π.μ.

Τα ζητήματα με το Office ξεκίνησαν περίπου 12 ώρες πριν, όταν η Microsoft δήλωσε ότι διερευνά ένα ζήτημα όπου ορισμένοι χρήστες δεν μπόρεσαν να προωθήσουν μηνύματα email χρησιμοποιώντας το Exchange Online.

“Αποφασίσαμε ότι ένας κανόνας ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που αναπτύχθηκε πρόσφατα προκαλεί αντίκτυπο”, ανέφερε ο λογαριασμός στο Twitter στις 10:23 μ.μ. Τετάρτη AEST. “Έχουμε ετοιμάσει μια επιδιόρθωση και την εφαρμόζουμε στην υποδομή που επηρεάζεται. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε το κέντρο διαχείρισης.”

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com