Γιατί ξαφνικά το Netflix κόβει επιτυχημένες σειρές!? Τι κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση?

Μοίρασε την γνώση...

Έχουμε δει αμέτρητες αγαπημένες σειρές να «ξεχειλώνουν», καθώς η επιτυχία τους οδηγεί στην ανανέωσή τους για επτά, οκτώ ή ακόμη και δέκα σεζόν.

Εξαίρεση σε αυτό είναι το Netflix, που όχι μόνο αποφεύγει αυτή τη στρατηγική, αλλά σύμφωνα με την Ampere Analysis διακόπτει κατά μέσο όρο τις πρωτότυπες σειρές του μέσα σε δυο μόνο κύκλους.


Και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες προσπάθειες να επαναφερθεί ένα Netflix Original μετά τη λήξη του έχουν αποτύχει.

Το Netflix δεν διαθέτει νούμερα θεάσεων όπως το κάνουν τα συνήθη δίκτυα, αλλά έχει αναφερθεί ότι αποφασίζει να ανανεώσει ή να ακυρώσει μια σειρά, βάσει των θεάσεων σε σχέση με το κόστος ανανέωσης.
Με λίγα λόγια αποφασίζει αν το κόστος ανανέωσης που θα επενδυθεί, αξίζει βάσει του προσδοκώμενου αριθμού θεατών.


Επιπλέον, το Netflix εξετάζει τρεις άλλους παράγοντες όταν αποφασίζει αν θα ανανεώσει ή όχι ένα show.

Πιο συγκεκριμένα, παρακολουθεί την απόδοση τις πρώτες επτά ημέρες και τις πρώτες 28 που είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία.

Η δεύτερη παράμετρος είναι οι Completers, δηλαδή αυτοί που ολοκλήρωσαν την παρακολούθηση μιας ολόκληρης σεζόν.

Η τελευταία παράμετρος, είναι οι Watchers, δηλαδή ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών που παρακολουθεί ένα show.

Επιπλέον το Netflix προσπαθεί να κάνει πιο ελκυστική την πρόταση προβολής των σειρών των παραγωγών στην υπηρεσία, πληρώνοντας bonus σε περίπτωση που η σειρά συνεχιστεί για δεύτερη ή τρίτη σεζόν.

Με λίγα λόγια, μια σειρά στο Netflix είναι πιο ακριβή μετά τη δεύτερη σεζόν και ακόμη πιο ακριβή μετά την τρίτη σεζόν. Και είναι ένας ακόμη λόγος που μετά από δυο σεζόν μια σειρά ακυρώνεται.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com