Η Amazon συμφωνεί να αποκτήσει την MGM για 8,45 δις δολάρια!

Μοίρασε την γνώση...

Η Amazon ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι συμφώνησε να αποκτήσει τα MGM Studios έναντι 8,45 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή θα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη απόκτηση στην ιστορία της Amazon, δεύτερη μετά την καταβολή 13,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2017, για το Whole Foods.

Η Amazon είπε ότι ελπίζει να χρησιμοποιήσει τη μακρά ιστορία της δημιουργίας ταινιών της MGM για να ενισχύσει το τμήμα ταινιών και τηλεόρασης του Amazon Pictures.


Η εταιρεία MGM είναι πολύ γνωστή στον τομέα της παραγωγής ταινιών. Εάν μπορεί να αποκτηθεί, σίγουρα θα ενισχύσει τη δύναμη της Amazon και θα είναι πιο έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ολοένα και πιο έντονο πόλεμο των μέσων ροής.

Η συναλλαγή υπογραμμίζει επίσης την προθυμία της Amazon να δαπανήσει χρήματα για να παραμείνει ανταγωνιστική στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά μέσων ροής. Η Amazon, το Netflix, η Disney και άλλες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ροής βίντεο επιδιώκουν να βελτιώσουν τις βιβλιοθήκες περιεχομένου τους για να κερδίσουν την εύνοια των χρηστών, υπόσχοντας να επενδύσουν δισεκατομμύρια δολάρια στην αδειοδότηση περιεχομένου και στην ανάπτυξη του αρχικού προγραμματισμού.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com