Η Apple προειδοποιεί!!! Έρχονται αρκετές ελλείψεις στα προϊόντα της εταιρείας…

Βιομηχανίες ανά τον κόσμο καταβάλλουν προσπάθειες να καλύψουν την αύξηση της ζήτησης για προϊόντα όπως αυτοκίνητα, gadgets και smartphones.

Όπως μετέδωσε το BBC, ο Τιμ Κουκ, διευθύνων σύμβουλος της Apple, είπε ότι προβλήματα προμηθευτικής φύσης θα μπορούσαν να επηρεάσουν προϊόντα με το δικό της τσιπ Μ1, που περιλαμβάνoυν το νέο iPad Pro και το iMac 2021.

H έλλειψη αυτή θα μπορούσε να απειλήσει τα κέρδη της Apple, τα οποία, όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, είχαν αύξηση 54% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

«Οι ελλείψεις επηρεάζουν πρωτευόντως το iPad και το Mac. Διαχειριζόμαστε καλά τη ζήτησή μας- αλλά τι κάνουν οι άλλοι, δεν ξέρω. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αυτό μπορώ να σας το πω».

Όσον αφορά στο πότε εκτιμάται πως θα τελειώσουν οι ελλείψεις, πρόσθεσε πως θα είναι «πολύ πολύ δύσκολο»να προβλεφθεί πότε θα γίνει κάτι τέτοιο.

Το υψηλό κόστος των εγκαταστάσεων παραγωγής τσιπ σημαίνει πως λειτουργούν σχεδόν στο έπακρο των δυνατοτήτων τους, οπότε και θα χρειαστεί χρόνος για να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση.

Όπως εκτιμούν αναλυτές, πέρα από την επίδραση της πανδημίας, οι ρίζες των προβλημάτων εντοπίζονται στο 2018 και την έναρξη του εμπορικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα