Η EA σταματάει σήμερα την διάθεση και υποστήριξη στα παλιά παιχνίδια Need for Speed!

Μοίρασε την γνώση...

Η Electronic Arts καταργεί ορισμένα παλαιότερα παιχνίδια Need for Speed, τα οποία θα κλείσουν επίσης τα καταστήματα εντός παιχνιδιού και θα αποσυρθούν οι διαδικτυακές υπηρεσίες τους. Η EA είπε ότι η απόφαση ελήφθη επειδή “αλλάζει ταχύτητα για να επικεντρωθεί στο μέλλον του Need for Speed” και δεν υπάρχουν αρκετοί παίκτες που να δικαιολογούν πλέον την υποστήριξη τους.

Τα παιχνίδια που καταργούνται είναι τα εξής:


  • Need for Speed Carbon
  • Need for Speed Undercover
  • Need for Speed Shift
  • Need for Speed Shift 2: Unleashed
  • Need for Speed The Run

Τα εν λόγω παιχνίδια θα καταργηθούν από τις ψηφιακές βιτρίνες σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά και τα καταστήματα εντός παιχνιδιού θα κλείσουν σήμερα. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν έως τις 31 Αυγούστου, αλλά μόνο οι λειτουργίες εκτός σύνδεσης θα είναι διαθέσιμες μετά από αυτό.

“Οι ομάδες ανάπτυξης και το επιχειρησιακό προσωπικό έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο και πάθος στην ανάπτυξη, τη δημιουργία, την κυκλοφορία και τη συντήρηση του παιχνιδιού όλα αυτά τα χρόνια και μας αρέσει να βλέπουμε να παίζετε”, έγραψε ο διευθυντής της κοινότητας Max_Joker στο Reddit. “Αλλά ο αριθμός των παικτών έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν είναι πλέον εφικτό να συνεχίσει το έργο πίσω από τα παρασκήνια και που θα δικαιολογούσε να διατηρηθεί το Need for Speed ​​Carbon, το Need for Speed ​​Undercover, το Need for Speed ​​Shift, το Need for Speed ​​Shift 2: Unleashed and Need για Speed ​​The Run up and running. ”


Τα παιχνίδια έχουν ήδη αφαιρεθεί από την Origin και ενώ το Undercover, το Shift και το Shift 2 παραμένουν διαθέσιμα στο Steam, πιθανότατα θα φύγουν από εκεί αργότερα σήμερα. Προβλέψιμα, ορισμένοι οπαδοί είναι αναστατωμένοι με την απόφαση και την ξαφνική ανακοίνωση, αλλά όλα τα παιχνίδια που επηρεάζονται είναι τουλάχιστον μιας δεκαετίας και, βάσει αριθμών από το Steamcharts, και έχουν μικροσκοπικές βάσεις παικτών πια.

Όσο για το μέλλον του Need for Speed, πρόσφατα τέθηκε στον πάγο, ώστε ο προγραμματιστής Criterion να μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον του Battlefield. Περιμένουμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που έρχεται κάποτε πριν από την 1η Απριλίου 2022.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com