Η εφαρμογή Google Phone θα σας λέει πια φωναχτά ποιος σας ψάχνει! Πως να το ενεργοποιήσετε! (Updated)

Χθες σας έγραφα ότι δεν μπορούσα να το επιβεβαιώσω…ε σήμερα το πρωί το κατάφερα!

Κατ’ αρχάς, δυστυχώς δεν έχω πως να σας επιβεβαιώσω το άρθρο, αφού η εφαρμογή στο Mi 10 που έχω, όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις για να το δω…κρασάρει! Φυσικά έστειλα μήνυμα στον προγραμματιστή για να δει τι γίνεται και συμβαίνει αυτό.

Ανεξάρτητα, φαίνεται ότι επιτέλους η εφαρμογή Google Phone αποκτά μια βασική δυνατότητα αναγνώρισης κλήσης που θα ανακοινώνει το όνομα και τον αριθμό του καλούντος για όλες τις εισερχόμενες κλήσεις. Η λειτουργία βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες και την εντοπίσαμε για πρώτη φορά σε μια εφαρμογή APK τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τελικά κυκλοφορεί στους χρήστες με την τελευταία σταθερή έκδοση της εφαρμογής Google Phone και είναι η εξής:

Όπως μπορείτε να δείτε στα συνημμένα στιγμιότυπα οθόνης, η δυνατότητα αναγνώρισης κλήσης στην εφαρμογή Google Phone εμφανίζεται ως μια νέα ρύθμιση που ονομάζεται “Ανακοίνωση αναγνώρισης κλήσης”. Αυτή η ρύθμιση είχε προηγουμένως κρυφτεί στην ενότητα Για προχωρημένους του μενού Ρυθμίσεις της εφαρμογής, αλλά μεταφέρθηκε στην κύρια σελίδα Ρυθμίσεις στην τελική έκδοση. Πατώντας τη ρύθμιση ανοίγει μια νέα σελίδα με μία μόνο επιλογή που ονομάζεται “Ανακοίνωση αναγνώρισης κλήσης.” Μπορείτε να πατήσετε σε αυτήν την επιλογή για να ενεργοποιήσετε τις ανακοινώσεις Called ID για όλες τις κλήσεις, ενώ χρησιμοποιείτε ακουστικά ή να το απενεργοποιήσετε εντελώς.

Μόλις ενεργοποιηθεί, η λειτουργία θα ανακοινώσει το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου του καλούντος για τις εισερχόμενες κλήσεις. Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες να διακρίνουν γρήγορα εάν επιθυμούν να απαντήσουν σε μια εισερχόμενη κλήση ή όχι χωρίς να κοιτάξουν το τηλέφωνό τους. Παρόλο που η νέα δυνατότητα αναγνώρισης κλήσεων στην εφαρμογή Google Phone δεν είναι μια μνημειώδης ενημέρωση, εξακολουθεί να είναι αρκετά εύχρηστη, ειδικά για χρήστες που έχουν κάποια προβλήματα όρασης

Η νέα δυνατότητα αναγνώρισης κλήσης έρχεται λίγες μόνο εβδομάδες μετά την έναρξη της λειτουργίας της νέας καταγραφής κλήσεων από την Google στην εφαρμογή Google Phone. Η δυνατότητα εγγραφής κλήσεων σάς επιτρέπει να εγγράψετε αυτόματα τηλεφωνικές κλήσεις από άγνωστους αριθμούς.

 

Ενημέρωση: Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε στην εφαρμογή μέσα στη νύκτα και έτσι βλέπετε και στα ελληνικά τι πρέπει να δείτε. Η διαδικασία είναι η ίδια…

 

 

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα