Η Microsoft μειώνει την προμήθεια που παίρνει από την πώληση των παιχνιδιών από 30 στο 12%!

Σήμερα, ο επικεφαλής του Xbox Game Studios, Matt Booty, έγραψε μια ανάρτηση ιστολογίου, την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η Microsoft με τα παιχνίδια PC. Ως συνήθως, η εταιρεία υπόσχεται μια «πρώτη προσέγγιση για τους παίκτες» και συζητήθηκε για την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να πετύχουν περισσότερα.

Το πιο ενδιαφέρον ήταν ότι η εταιρεία Redmond μειώνει την προμήθεια που παίρνει από τις πωλήσεις στο Microsoft Store. Αντί να παίρνει το κανονικό 30%, θα παίρνει μόλις το 12% στα παιχνίδια. Αυτό είναι το ίδιο ποσό που παίρνει το Epic Games Store και είναι πολύ ανταγωνιστικό. Στην πραγματικότητα, επιτρέποντας στους προγραμματιστές παιχνιδιών να διατηρήσουν το 88% των εσόδων αντίθετα με τους κανόνες του κλάδου όταν ξεκίνησε το Epic Games Store.

Ωστόσο, η Microsoft δεν προσπαθεί να κερδίσει το Epic Games Store. Είναι σαφές ότι γνωρίζει ότι οι παίκτες παίρνουν τα παιχνίδια τους από διάφορα καταστήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παιχνίδια όπως το Flight Simulator, το Halo: The Master Chief Collection και το Forza Horizon 4 είναι όλα διαθέσιμα στο Steam. Η εταιρεία θέλει απλώς να κάνει το δικό της κατάστημα πιο ελκυστικό για τους προγραμματιστές σε μια δέσμευση για gaming PC.

Το νέο πρόγραμμα κατανομής εσόδων τίθεται σε ισχύ από την 1η Αυγούστου. Η εταιρεία έδωσε επίσης την ευκαιρία στους προγραμματιστές, να παραδώσουν το παιχνίδι τους όπως θέλουν. Για παράδειγμα, προσφέρει πράγματα όπως το DirectX 12 Ultimate τόσο σε υπολογιστή όσο και σε κονσόλα. Οι παίκτες υπολογιστών λαμβάνουν επίσης Auto HDR, μια τεχνολογία που βρίσκεται στο Xbox Series X | S που προσθέτει δυναμική εμβέλεια σε παιχνίδια που δεν έχουν κατασκευαστεί για HDR. Το Auto HDR δοκιμάζεται ήδη σε περισσότερα από χίλια παιχνίδια.

Η Microsoft επίσης είπε και μερικές ειδήσεις για το Halo Infinite, αν και δεν είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας που περιμένουν όλοι. Η εταιρεία είπε μόνο ότι όταν κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, θα υποστηρίξει cross-play και cross-progression για πολλούς παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες σε υπολογιστή, Xbox One και Xbox Series X | S, θα μπορούν όλοι να παίξουν μαζί. Από την πλευρά των υπολογιστών, πρόκειται να υποστηρίξει εξαιρετικά ευρείες οθόνες, τριπλά πλήκτρα και πολλά άλλα.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα