Η Microsoft σκοτώνει επιτέλους το Flash στα Windows 10 αυτό το καλοκαίρι!

Η υποστήριξη για το Adobe Flash έχει εξαφανιστεί εδώ και αρκετό καιρό. Καταργήθηκε από όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης και δεν υποστηρίζεται από την Adobe από τις αρχές του έτους.

Η Microsoft το εξοντώνει αργά στα Windows 10 προσφέροντας μια ενημέρωση για την κατάργηση του λογισμικού. Για τα περισσότερα άτομα, αυτή η ενημέρωση εγκαθίσταται αυτόματα και το Flash εξαφανίζεται. Για τις επιχειρήσεις που ελέγχουν τη ροή των ενημερώσεων των Windows, από την άλλη πλευρά, αυτό μπορεί να μην ισχύει.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου από τον Σεπτέμβριο που ενημερώθηκε πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει την ενημέρωση κατάργησης Flash στις ενημερώσεις Patch Tuesday αυτό το καλοκαίρι. Αυτό θα συμβεί τον Ιούνιο για τα Windows 10 εκδόσεις 1809 και νεότερες εκδόσεις, ενώ θα συμβεί τον Ιούλιο για τις εκδόσεις 1507 και 1607. Ο Ιούλιος είναι επίσης όταν θα λάβουν οι χρήστες των Windows 8.1, Windows Server 2012 και Windows Embedded 8 Standard.

Οι ενημερώσεις του Patch Tuesday είναι υποχρεωτικές. Εάν προσπαθήσετε να μην λάβετε την ενημέρωση, απλώς πρόκειται να εγκατασταθεί αυτόματα σε κάποιο σημείο. Στην πραγματικότητα, αυτή η αλλαγή θα πρέπει επίσης να φτάσει στην ενημέρωση προεπισκόπησης που θα δούμε τον προηγούμενο μήνα. Αυτές ονομάζονται ενημερώσεις εβδομάδας «C» και «D» και είναι προαιρετικές.

Προφανώς, αυτές οι ενημερώσεις έρχονται μόνο σε υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows. Οι εκδόσεις 1507 και 1607, ενώ είναι σχεδόν έξι και πέντε ετών αντίστοιχα, εξακολουθούν να υποστηρίζονται στο Long-Term Servicing Branch. Η έκδοση 1809 υποστηρίζεται για το κανάλι μακροπρόθεσμης εξυπηρέτησης και σε Enterprise και Education SKUs του λειτουργικού συστήματος. Προς το παρόν υποστηρίζονται νεότερες εκδόσεις, παρόλο που κάποια κατάσταση υποστήριξης έχει οριστεί να αλλάζει από τώρα έως και όταν κυκλοφορούν αυτές οι ενημερώσεις.

Ο θάνατος του Adobe Flash ήταν αργός. Πράγματι, αν ακολουθείτε, φαίνεται ότι δεν πρόκειται ποτέ να απαλλαγούμε από την παλιά λύση. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε σχεδόν στη γραμμή τερματισμού και σύντομα θα μπορούμε να βλέπουμε το Flash ως παρελθόν.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα