Η Xiaomi, μήπως λέω, μήπως, σταμάτησε να στέλνει ενημερώσεις στα Mi A2 και Mi A2 Lite!? Τι λέτε!?

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi ηγήθηκε του αγώνα Android One το 2017 με την κυκλοφορία του Mi A1, και στη συνέχεια ακολούθησε τα Mi A2 και Mi A2 Lite ένα χρόνο μετά. Ωστόσο, τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Mi A1, φαίνεται ότι η Xiaomi θεωρεί ότι η προσπάθειά της στο Android One ήταν αποτυχία και παραιτείται.

Τα Mi A2 και Mi A2 Lite έχουν ήδη λάβει τις δύο σημαντικές αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος που υποσχέθηκαν από το πρόγραμμα Android One – το Android Pie και το Android 10. Ωστόσο, τα τηλέφωνα Android One τυπικά λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας τριών ετών. Το Mi A1 έλαβε, για παράδειγμα. Δυστυχώς, όμως, φαίνεται ότι η Xiaomi έχει ξεχάσει εντελώς αυτό το μέρος της συμφωνίας για τα Mi A2 και Mi A2 Lite.

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν, ότι η τελευταία ενημέρωση που έστειλε η Xiaomi στο Mi A2 Lite ήταν τον Φεβρουάριο, πριν από τρεις μήνες. Για το Mi A2, η τελευταία ενημέρωση έγινε τον Μάρτιο, πριν από δύο μήνες. Μήπως η Xiaomi αποφάσισε τελικά να εγκαταλείψει και τις δύο συσκευές; Δεν θα ήταν έκπληξη, εν πάση περιπτώσει, καθώς η εταιρεία δεν φαίνεται να είναι πρόθυμη να κυκλοφορήσει άλλες συσκευές της σειράς αφού αποφάσισα να βάλει στο ράφι τα όποια σχεδία για ένα μελλοντικό Mi A4 από πέρυσι. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι άσχημα νέα για τους ιδιοκτήτες των Mi A2 και Mi A2 Lite.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com