Η Xiaomi ψάχνει για κατόχους κινητών POCO να δοκιμάσουν την MIUI 12.5 Global Stable ROM….αλλά δεν τους θέλει όλους! Δες εάν μπορείς να πάρεις μέρος.

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi ανακοίνωσε έναν ακόμη γύρο δοκιμών για το MIUI 12.5 Global Stable ROM.

banner

Αυτή τη φορά, η Xiaomi αναζητά άτομα που κατέχουν smartphone POCO, αν και δεν θέλει κάθε smartphone POCO που έχει κυκλοφορήσει. Τα εννέα smartphone POCO και οι περιφερειακές παραλλαγές τους που είναι κατάλληλες για δοκιμές MIUI 12.5 Global Stable ROM είναι οι εξής:

Διαφήμιση
  • POCO C3 [IN]
  • POCO F2 PRO [Global, RU, ID, EEA]
  • POCO F3 [MI, RU, ID, EEA]
  • POCO M2 [IN]
  • POCO M2 PRO [IN]
  • POCO M3 [Global, RU, ID, EEA, IN]
  • POCO X2 [IN]
  • POCO X3 PRO [Global, IN, EEA, RU, ID]
  • POCO X3/NFC [Global, RU, IN, EEA, ID]

Για κάποιο λόγο, η Xiaomi αποφάσισε να μην δοκιμάσει το MIUI 12.5 στο Pocophone F1 ή στο POCO F1 καθώς η εταιρεία πούλησε τη συσκευή στην Ινδία. Αυτή η παράλειψη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το Pocophone F1 θα παραμείνει στο MIUI 12, παρόλο που έχει ήδη λάβει τρεις αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Xiaomi προσπάθησε να φέρει το Pocophone F1 στο MIUI 12, οπότε το MIUI 12.5 μπορεί να απαιτεί περισσότερες δοκιμές προτού να είναι αρκετά σταθερό στη συσκευή για ανοιχτές δοκιμές beta.

Google news

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα δοκιμών MIUI 12.5 Global Stable ROM, τότε μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να εγγραφείτε. Επιπλέον, η Xiaomi απαιτεί ένα αναγνωριστικό Mi και το IMEI της συσκευής σας κατά τη διαδικασία της αίτησης. Μπορείτε να βρείτε τις πλήρεις λεπτομέρειες του προγράμματος δοκιμών στη συνοδευτική σελίδα κοινότητας POCO.

AliExpress WW banner

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram