Με 9€ περίπου τα ασύρματα ακουστικά B5 Mini από το Flash Sales του Cafago, θα πείτε φέρε και μένα μπάρμπα!

Μοίρασε την γνώση...

Χριστός Ανέστη σε όλους σας εύχομαι! Σήμερα ξεκινάμε με μία προσφορά που είναι τόσο φθηνή σε τιμή που θα πείτε φέρε και μένα μπάρμπα! Σας βρήκα τ’ ασύρματα ακουστικά B5 mini από το Flash Sales του Cafago, με μόλις 9.34€, που τα παίρνεις χωρίς δεύτερη σκέψη!

banner

Τ’ ασύρματα ακουστικά B5, έχει η βάση φόρτισης μπαταρία με χωρητικότητα 300mAh, 5V / 1A, ενώ το κάθε ακουστικό φέρει μπαταρία με χωρητικότητα 40mAh * 2 5V / 1A. Για να φορτιστεί η βάση θέλει κάπου 1 ώρα, ενώ μετά θα μπορείτε να φορτίσετε πλήρως έως και 6 φορές τ’ ακουστικά, που έχουν χρόνο αναμονής 30 ώρες και χρήσης κάπου στις 5 ώρες! Το εύρος απόκρισης συχνότητας είναι 20Hz – 20KHz, έχουν ευαισθησία 100 ± 3dB / 6MW και παραμένουν συνδεδεμένα μέχρι και 10 μέτρα μακριά χωρίς εμπόδια χάρις το BT v5.0 που υποστηρίζουν. Το μέγεθος της συσκευασίας είναι περίπου 9 x 9 x 3,5  εκ και το βάρος της περίπου 80γρ.

 

Τα B5 Mini χάρις την BT V5.0 νέα τεχνολογία, κρατάνε μία σταθερή και γρήγορη σύνδεση. Τ’ ακουστικά υποστηρίζουν Binaural κλήση, ενώ η ποιότητα ήχου είναι HD. Τ’ ακουστικά φέρουν πιστοποίηση IPX5, κάτι που τα κάνει αδιάβροχα στη βροχή και στον ιδρώτα. Υποστηρίζουν τον βοηθό φωνής iOS Siri. Τ’ ακουστικά έρχονται σε μία μικρή βάση φόρτισης, για να τα μεταφέρετε και να τα φορτίζεται ταυτόχρονα. Διαθέτουν πεδίο ευαίσθητο στο άγγιγμα, για εύκολη εναλλαγή των τραγουδιών, με ρύθμιση της έντασης της μουσικής ή απάντηση κλήσεων.

Google news

 

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Cubot WW Redmagic WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram