Mi Band 6 – Υποστηρίζει άραγε αυτοματοποιημένες απαντήσεις μέσω SMS!?

Μοίρασε την γνώση...

Όπως σας έγραψα πιο πριν, το firmware το Mi band 6 ενημερώθηκε και έγινε από 1.0.0.34 σε 1.0.1.32.

Φυσικά, ούτε και το νέο firmware φέρνει την ελληνική γλώσσα στην διεθνή έκδοση του Mi Band 6, αλλά είπαμε, μπορείτε να την βάλετε από εδώ.

Τι αλλαγές όμως έφερε το νέο firmware 1.0.1.32? Ας δούμε το changelog που κυκλοφορεί γενικώς.

  1. Προστέθηκε η λειτουργία Pomodoro
  2. Αυξήθηκε η ρύθμιση του στόχου ρυθμού για το υπαίθριο τρέξιμο
  3. Τα τηλέφωνα Android υποστηρίζουν την απάντηση εισερχόμενων κλήσεων και μηνυμάτων κειμένου SMS
  4. Κάρτα δημόσιων συγκοινωνιών: υποστήριξη που προστέθηκε πρόσφατα για Greentown Pass (Transportation Union), Ganzhou Pass και Shaoxing Pass
  5. Διορθώθηκαν κάποια σφάλματα

 

Αυτές είναι οι αλλαγές που φέρνει το νέο firmware, αλλά τι ισχύει τελικά? Εδώ να επισημάνω ότι η ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει επίσημα, οπότε θα δούμε και στ’ αγγλικά εάν υπάρχουν οι ίδιες αλλαγές, που σαν γλώσσα υπάρχει επίσημα.

Καταρχάς, η λειτουργία Pomodoro, σαν εντολή μενού στα ελληνικά υπήρχε από την προηγούμενη έκδοση του firmware, όπου εξακολουθεί και στην σημερινή.

 

Αλλά οι αυτόματες απαντήσεις? Πράγματι στην προηγούμενη έκδοση του firmware, υπήρχαν 3 εντολές….που στο σημερινό firmware όμως λείπουν! Δεν με πιστεύετε? Δείτε και την σχετική φωτογραφία….

Όπως βλέπετε δεξιά υπήρχαν 3 αυτοματοποιημένες απαντήσεις 1) Είμαι σε σύσκεψη, θα απαντήσω αργότερα. 2) Αυτήν τη στιγμή οδηγώ, επικοινωνήστε μαζί μου αργότερα. 3) Δεν είναι εύκολο να απαντήσω στο τηλέφωνο αυτήν τη στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μου αργότερα. που όπως βλέπετε αριστερά που είναι το νέο firmware….απουσιάζουν. Αλλά ισχύει όμως το ίδιο και για τ’ αγγλικά που υποστηρίζονται επίσημα από την εταιρεία!? Όπως βλέπετε….

….όχι. Στ’ αγγλικά υπάρχουν κανονικά οι εντολές, αν και με τροποποιημένο κείμενο.

Υπόψιν, το ότι υπάρχουν οι εντολές, δεν σημαίνει ότι τις βλέπουμε κιόλας. Πρέπει να υπάρχει και ο κατάλληλος δέκτης της εντολής αυτής στο firmware. Βέβαια εάν δεν υπάρχει η εντολή….σίγουρα δεν χρειάζεται να το συζητάμε. Άρα, εάν έχετε το Mi Band 6 στ’ αγγλικά και βάση της ενημέρωσης του changelog, τότε στην απόρριψη της κλήσης υποθετικά θα σας εμφανίζει αυτές τις τρεις επιλογές και εσείς θα διαλέγετε ποια θα φεύγει σαν μήνυμα από το κινητό σας. Εάν θα ενεργοποιηθεί και στα ελληνικά? Δεν ξέρω, ίσως σε μερικούς μήνες όταν ενεργοποιηθούν και τα ελληνικά από την Xiaomi. Υπομονή…..

Αν έχετε ακόμα απορίες, ερωτήσεις, οτιδήποτε, μπορείτε να με βρείτε είτε εδώ, είτε στο Facebook, είτε στο Youtube ή ακόμα και μέσω της επικοινωνίας του site! Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε τα affliate links του site στις αγορές σας. Εσείς δεν χρεώνεστε κάτι παραπάνω, ενώ εγώ μπορώ να ζητώ πράγματα από τα μαγαζιά για εσάς, για παρουσιάσεις και giveaway!

Κουπόνι Τιμή Τώρα αγοράζουμε!!!
Xiaomi Mi Band 6 CN BGCNMI6 €38.26
Xiaomi Mi Band 6 Global BGGBMI6 €46.58

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com