Νέα λειτουργία Έρχεται για το WhatsApp… Τι αφορά;

Μοίρασε την γνώση...

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται για το WhatsApp. H εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει τη νέα λειτουργία της, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν το ιστορικό των συνομιλιών τους σε καινούρια συσκευή και με διαφορετικό αριθμό.

Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές. Δηλαδή και για τις iOS και για τις Android.

Τι σημαίνει η αλλαγή αυτή; Ένας χρήστης που αυτή τη στιγμή μεταφέρεται από μία συσκευή Android σε μία iOS δεν μπορεί να ανακτήσει τις συνομιλίες του από την εφαρμογή του WhatsApp, αφού το περιεχόμενο έχει αποθηκευτεί στην Android συσκευή. Πλέον όμως θα έχει αυτή τη δυνατότητα.

Η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες αφού κάνουν την απαιτούμενη ενημέρωση να έχουν διαθέσιμο το ιστορικό των συνομιλιών τους μεταξύ διαφορετικών συσκευών, αλλά και διαφορετικών αριθμών τηλεφώνου ενώ συγχρόνως θα μπορούν να διατηρούνται όλα τα αρχεία που έχουν ανταλλάξει με τις επαφές τους.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη λειτουργία θα παρέχεται μόνο στους χρήστες που συνδέονται στον WhatsApp λογαριασμό τους από μία νέα συσκευή. Η λειτουργία βρίσκεται υπό ανάπτυξη και σύντομα θα είναι διαθέσιμη στο κοινό.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com