Οι δικηγόροι της Apple προειδοποιούν την Epic….Δεν θα μας καταντήσετε εμάς Android!!!

Ο δημιουργός του “Fortnite”, Epic Games, μήνυσε για μονοπωλιακή συμπεριφορά την Apple, με την δίκη να δικάζεται από την Δευτέρα.

Οι δικηγόροι της Epic ισχυρίστηκαν ότι η Apple μετέτρεψε το App Store σε έναν “περιφραγμένο κήπο” γεμάτο “παγίδες Venus”, με στόχο 1 δισεκατομμύριο χρήστες iPhone και τους προγραμματιστές που θέλουν να προσεγγίσουν αυτούς τους χρήστες.

Η δικηγόρος της Apple, Karen Dunn απάντησε: Η Epic θέλει να καταντήσουμε Android, αλλά αρνούμαστε και οι καταναλωτές μας θα αρνηθούν.

Η Epic θέλει να είμαστε Android, αλλά δεν θέλουμε να είμαστε, ούτε οι καταναλωτές μας δεν το θέλουν.

Η Apple πιστεύει ότι ένα μοναδικό κατάστημα εφαρμογών υψηλής διαχείρισης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την προστασία της ασφάλειας, της ιδιωτικής ζωής, της αξιοπιστίας και της ποιότητας. Προφανώς, το κατάστημα Google Play σε συσκευές Android δεν το κάνει αυτό, είναι παρακατιανό για την Apple!?

Η Karen Dunn είπε ότι η Epic ζήτησε από τον δικαστή να αναγκάσει την Apple να επιτρέψει σε λογισμικό τρίτων να παρακάμψει το App Store και να εγκατασταθεί σε κινητά τηλέφωνα, παρόμοια με την “πλαϊνή φόρτωση” που επιτρέπει το σύστημα Android. Η πλευρική φόρτωση μπορεί να παρακάμψει το επίσημο κατάστημα εφαρμογών και να εγκαταστήσει την εφαρμογή στο τηλέφωνο από τον υπολογιστή.

Δεν θα σχολιάσω την άποψη των δικηγόρων της Apple, ούτι το τι θεωρεί το σύστημα Android!

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα