Πάγωσαν τα Windows!? Δες πως μ’ ένα μυστικό συνδυασμό πλήκτρο θα τα ξεπαγώσεις εύκολα!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τα Windows 10 μπορούν να παγώσουν, αφήνοντάς σας να μην μπορείτε να συνεχίσετε με τη δουλειά που βρισκόσασταν στη μέση ή να παίξετε το παιχνίδι που επρόκειτο να νικήσετε. Μπορεί να προκύψουν κάθε είδους ζητήματα που οδηγούν στον υπολογιστή σας σε αναμονή και απαιτείται από εσάς να κάνετε επανεκκίνηση.

Αλλά προτού φτάσετε σε αυτό το κουμπί λειτουργίας, αξίζει να δοκιμάσετε κάτι άλλο – επανεκκινήσετε τα προγράμματα οδήγησης της κάρτας γραφικών σας. Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό εάν το σύστημά σας είναι φαινομενικά παγωμένο; Υπάρχει μια συντόμευση πληκτρολογίου που μπορεί να σας βοηθήσει.

Υπάρχουν ήδη τόσες πολλές συντομεύσεις πληκτρολογίου για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε γρήγορα διάφορες εργασίες στα Windows 10 και τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει, που μπορεί να είναι απίθανο να μάθετε ότι υπάρχει ένας συνδυασμός ακόμα,  ενσωματωμένο στο λειτουργικό σύστημα για το οποίο δεν γνωρίζετε. Βέβαια είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ότι είναι δυνατό να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών εύκολα με αυτόν τον συνδυασμό και να γλυτώσετε από πολλά προβλήματα.

Η συντόμευση που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι:

Win + Ctrl + Shift + B

Ενώ η ιδέα μιας συντόμευσης πληκτρολογίου τεσσάρων πλήκτρων μπορεί να ακούγεται λίγο δυσκίνητη, η θέση των εν λόγω πλήκτρων (τουλάχιστον στις περισσότερες διατάξεις πληκτρολογίου), θα δείτε ότι είναι πραγματικά πολύ εύκολο να εκτελεστεί.

Για να καταλάβετε ότι έχει ενεργοποιηθεί με επιτυχία η εντολή, θα δείτε την οθόνη να είναι προσωρινά κενή και ο υπολογιστής σας να ηχεί. Μετά από αυτό, θα διαπιστώσετε ότι όχι μόνο όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε, αλλά ότι μπορείτε να συνεχίσετε από το σημείο που σταματήσατε χωρίς να χρειάζεται να επανεκκινήσετε το σύστημά σας ή να επανεκκινήσετε τυχόν εφαρμογές.

Φυσικά, η συντόμευση δεν είναι εγγυημένη για την επιδιόρθωση κάθε παγώματος του συστήματος, αλλά σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε την επόμενη φορά που θα παγώσουν τα Windows.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα