Προσοχή στις TikTok προκλήσεις! 13χρονη βρέθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο!

Μοίρασε την γνώση...

Σε απόλυτη αναστάτωση μια οικογένεια στις ΗΠΑ επιθυμεί να ενημερώσει τον κόσμο για τη νέα πρόκληση του TikTok, εξαιτίας της οποίας η 13χρονη κόρη τους νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ με εξαιρετικά σοβαρά εγκαύματα.

banner

Η μητέρα της αναφέρει πως η 13χρονη άρπαξε φωτιά, ενώ βιντεοσκοπούσαν μαζί με μια φίλη της βίντεο, στο μπάνιο του σπιτιού της στο Portland.

Διαφήμιση

«Είναι απίστευτο, φρικτό…» λέει η ίδια.

Google news

«Κανείς να μην χρειαστεί να δει το παιδί του να φλέγεται! Είναι τρομακτικό!»

Atlas VPN Zaful WW

Το βίντεο που οι δύο έφηβες προσπαθούσαν να μιμηθούν, έδειχνε έναν άντρα να ψεκάζει με λακ τον καθρέφτη του μπάνιου και έπειτα να βάζει φωτιά.

Όταν η μητέρα μπήκε στο μπάνιο, ακούγοντας τα ουρλιαχτά της φίλης της κόρης της, βρήκε τη λακ στον πάγκο με τη φιάλη ανοιγμένη στα δύο. Δίπλα ήταν ένας αναπτήρας και ένα σπασμένο κερί. Η φίλη της 13χρονης αποκάλυψε, ότι προσπαθούσαν να αντιγράψουν το βίντεο που έβλεπαν στο TikTok.


To πυροσβεστικό σώμα του Portland δήλωσε, πως η φωτιά αυτή θα μπορούσε να βάλει όλο το σπίτι και τους ενοίκους σε κίνδυνο. Ο δε επικεφαλής της ομάδας πυροσβεστών είπε, ότι δεν έχει ξαναδεί κάποιον να κάνει κάτι πιο τρομακτικό. Και πρόσθεσε πως αν το δέρμα μας πιάσει φωτιά, μπορεί να καεί σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η 13χρονη Destiny από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην εντατική, υποβλήθηκε σε τραχειοτομή και οι γιατροί πλέον προσπαθούν να αντικαταστήσουν το δέρμα στον λαιμό και το χέρι της.

Οι γονείς της θέλουν να ενημερώσουν τους γονείς για τον κίνδυνο, για να μη συμβεί κάτι τέτοιο σε άλλο παιδί. Επίσης, είναι σημαντικό οι γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους για καταστάσεις όπως η παραπάνω και για το πού μπορεί να οδηγήσουν.

Αυτή τη στιγμή η οικογένεια συγκεντρώνει χρήματα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο υψηλό κόστος της χειρουργικής επέμβασης.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram