Το μελλοντικό Apple Watch μπορεί να μετράει την αρτηριακή πίεση και επίπεδα αλκοόλ εκτός από τη μέτρηση της γλυκόζης!

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, είδαμε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε στο US Patent and Trademark Office (USPTO) με τίτλο «Terahertz Spectroscopy and Imaging In Dynamic Environments With Performance Enhancements χρησιμοποιώντας Ambient Sensors». Αυτή η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας έδειξε ότι η Apple μπορεί να εργάζεται σε μετρήσεις σακχάρου στο αίμα και, ως εκ τούτου, θα μπορούσε να επιφέρει την παρακολούθηση των επιπέδων γλυκόζης στα Apple Watches στο μέλλον. Τώρα, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έχει κάποια αξιοπιστία καθώς η εταιρεία τεχνολογίας υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου Rockley Photonics επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η Apple είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της τα τελευταία δύο χρόνια. Το επίκεντρο της εταιρείας ήταν κυρίως η παρακολούθηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.

Όπως ανέφεραν οι The Telegraph και Forbes, η Rockley Photonics επιβεβαίωσε την Apple ως τον μεγαλύτερο πελάτη της σε πρόσφατη κατάθεση SEC. Αυτό σημαίνει ότι ο κατασκευαστής iPhone κάνει περισσότερα από το να αρχειοθετεί διπλώματα ευρεσιτεχνίας για αυτήν την τεχνολογία και θα μπορούσε πραγματικά να την φέρει στα iDevices της, τα οποία πιθανότατα θα είναι το Apple Watch. Ο τεχνολογικός γίγαντας Cupertino διαθέτει ήδη μια οθόνη καρδιακού ρυθμού και μια οθόνη SpO2 στα ρολόγια της.

Εκτός από την παρακολούθηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, το Rockley επικεντρώνεται επίσης στην παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης, ακόμη και στα επίπεδα αλκοόλ. Αυτό προσθέτει επίσης στην εικασία ότι αυτές οι δύο δυνατότητες θα μπορούσαν επίσης να έρθουν και στις συσκευές Apple Watch στο μέλλον. Τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα για τώρα.

Ωστόσο, η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει στην παρακολούθηση του στρες και στην παρακολούθηση της πρόσληψης αλκοόλ. Ωστόσο, η σκοπιμότητα και η διατήρηση της τιμής υπό έλεγχο θα είναι επίσης σημαντικοί παράγοντες για την εταιρεία. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι η Apple πέρυσι διαμόρφωσε την οικογένεια ρολογιών της σε δύο σειρές – Watch 6 και Watch SE, θα μπορούσαμε να δούμε ένα premium με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σύντομα και με τα βασικά ως μέρος της σειράς SE.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα