Το Mi 9T λαμβάνει τώρα την ενημέρωση Android 11 παγκοσμίως, αλλά το MIUI 12.5 παραμένει αόριστο πότε θα το πάρει!

Μοίρασε την γνώση...

Η διάθεση του Android 11 της Xiaomi συνεχίζεται. Η εταιρεία έστειλε αργά την ενημέρωση Android 11 σε ορισμένα τηλέφωνά της, συμπεριλαμβανομένων των σειρών Mi 10T και Mi Note 10. Η επόμενη συσκευή της λίστας είναι το Mi 9T, ο θρυλικός δολοφόνος της Xiaomi που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2019.

Η ενημέρωση για το Mi 9T φέρει την ονομασία build “MIUI 12.1.2.0 RFJMIXM”. Αυτό υποδηλώνει το γεγονός ότι αφορά ειδικά το παγκόσμιο μοντέλο του Mi 9T. Οι ιδιοκτήτες του ευρωπαϊκού μοντέλου θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο. Το OTA είναι 2,4 GB, καθώς είναι μια αναβάθμιση έκδοσης Android. Είναι μια σταθερή έκδοση beta, επομένως θα σταλεί τυχαία μόνο εν αναμονή της πλήρους διάθεσης.


Είναι ενδιαφέρον, όπως ορίζει ο αριθμός κατασκευής, δεν πρόκειται για ενημέρωση MIUI 12.5. Αυτό έχει νόημα, καθώς η Xiaomi έστειλε ουσιαστικά μόνο την ενημέρωση MIUI 12.5 σε συσκευές που χρησιμοποιούν ήδη Android 11. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε ότι το Mi 9T θα λάβει το MIUI 12.5 του κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com